Raspust za školarce uz događaj posvećen edukativnoj animaciji “Elemental”

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2023, 10:34

Raspust za školarce uz događaj posvećen edukativnoj animaciji “Elemental”

Ovaj letnji raspust školarci će imati prilike da započnu u veselom ruhu uz jarke boje kojima odiše najnovija animacija Elemental, koja nam stiže iz Amerike od studija Pixar. Povodom premijere edukativne animacije za najmlađe, koja će biti održana samo dva dana ranije, 15. juna u holovima bioskopa Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet Niš u subotu 17. juna od 12 do 17 sati biće održan događaj posvećen filmu pod sloganom "Dođite da eksperimentišemo zajedno“. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

U saradnji sa školom nauke "Tinker Labs“, bioskop Cine Grand Delta Planet prirediće 2 sata (14.30h do 16.30h) učenja, saznavanja, ali i zabave za roditelje i decu, a najmlađima će se posvetiti predavači školice, koji će ovu materiju na zabavan način približiti mališanima.

Dok će u bioskopu Vilin Grad dvočasovna radionica biti organizovan u periodu od 12h do 14h.

Naime, uz izvođenje eksprimenata, predavači će sa decom predstavitiosnovne elemente koji se pojavljuju i u filmu: vodu, vatru, zemlju, vazduh. Takođe, tokom čitavog perioda od 12 do 17 sati biće priređene kreativne crtaonice, a događaj će upotpuniti i muzika za mališane. Biće ovo jedna prava Elemental žurka i radionica.

Kreativne radionice i učestvovanje u događaju je besplatno!

Podsetimo, Diznijev i Piksarov Elemental je potpuno novi, originalni igrani film smešten u Element Sitiju, gde stanovnici u obliku vatre, vode, zemlje i vazduha žive zajedno. Priča prati Žišku, žilavog, oštroumnog i vatrenog ženskog lika, čije prijateljstvo sa zabavnim, ali opuštenim poput vode tipom, koji se zove Izvor, dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kome žive.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.