Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Avg.2023, 10:39

Novi filmovi u bioskopima: Drakula – Buđenje zla

Među novim filmovima u bioskopima je i horor „Drakula – Buđenje zla“, koji će se prikazivati u Beogradu od četvrtka, 24. avgusta 2023. Film je zasnovan na jednom poglavlju iz klasičnog romana „Drakula“ Brema Stokera. To je zastrašujuća priča o trgovačkom brodu Demeter, koji je iznajmljen za prevoz privatnog tereta – pedeset neobeleženih drvenih sanduka … Članak Novi filmovi u bioskopima: Drakula – Buđenje zla se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Drakula: Buđenje zla – stiže u domaće bioskope!

Izvor: ItRešenja.com, 20.Avg.2023

Demeter na pučini, bez kopna na vidiku. Prevozi privatne sanduke, nepoznatog sadržaja. Zlo je na brodu. Moćno zlo. Drakula: Buđenje zla u distribuciji Blitz filma, usidrava se u bioskope 24.08. kao zastrašujuća horor adaptacija jednog od najmračnijih poglavlja Brema Stokera kroz ruku nadarenog...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.