Novi estradni FAJT: Evo zašto su se “zakačili” Đole Đogani i Ognjen Amidžić!

Izvor: Story, 21.Avg.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi estradni FAJT: Evo zašto su se “zakačili” Đole Đogani i Ognjen Amidžić!

Denser Đole Đogani nedavno je u izjavi medijima negativno komentarisao emisiju poznatog voditelja Ognjena Amiždića, koji mu na to nije ostao dužan. Naime, Đogani je za “Telegraf” pre nekoliko dana rekao da ne bi gostovao kod Amidžića jer mu emisija nije “ni zanimljiva, ni zabavna”. – Ako neko od gostiju odbije da odgovori na pitanje, Ognjen ... The post Novi estradni FAJT: Evo zašto su se “zakačili” Đole Đogani i Ognjen Amidžić! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ĐOLE ĐOGANI ZBOG OVOG VIŠE NIKAD NEĆE BITI AMIDŽIĆEV GOST: On tera goste da jedu g*vna! Voditelj mu odmah ODBRUSIO

Izvor: Scandal.rs, 21.Avg.2019

Đole Đogani je žesto opleo po Ognjenu Amidžiću! Denser je objasnio zašto je, navodno, odbio da gostuje u emisliji koju popularni voditelj godinama vodi svakog utorka na televiziji Pink. – Ukoliko neko od gostiju odbije da odgovori na neko pitanje, Ognjen mu kaže da pojede tamo neko g*vno ili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.