Novi dragulj planinskog turizma „Crowne Plaza Kolašin” u Crnoj Gori

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Nov.2023, 20:04

Novi dragulj planinskog turizma „Crowne Plaza Kolašin” u Crnoj Gori

Da nije reč o klasičnom hotelu, prisutnima su potvrdili predstavnici kompanije „Magnum Development” d.o.o. koji su, tom prilikom, predstavili mogućnost za investiciju i kupovinu apartmana u novom kondo-hotelu u Kolašinu.

Završetak izgradnje hotela se očekuje u poslednjem kvartalu 2024. godine, a hotel  “Crowne Plaza Kolašin” poslovaće kao deo IHG grupe, grupacije koja broji preko 6.000 hotela širom Evrope i sveta i prepoznatljiva je po svojim visokim standardima >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i kvalitetu usluge.

Zajednički investicioni poduhvat dodatno je zanimljiv nakon što je otvaranjem prve deonice auto-puta, Kolašin postao izuzetno pristupačan. Na 90 minuta od mora i samo pola sata od Glavnog grada Podgorice je prava planinska oaza. Smešten na skoro 1.000 metara nadmorske visine, poznat po Nacionalnom parku Biogradska gora, Kolašin je postao izuzetno popularan tokom cele godine.

Upravo zbog lepote kolašinske netaknute prirode, hotel je savršena kombinacija za stvaranje doma turistima koji žele mir, ali i luksuz. Naime, na preko 11 hiljada metara kvadratnih i četiri sprata nalaziće se 105 smeštajnih jedinica kvadrature od 24 do 64 m2, izgrađenih po najnovijim standardima.

Fokus će biti na zdravstvenom turizmu, što će predstavljati jedinstvenu ponudu ne samo u Kolašinu, već u celom severnom delu Crne Gore, a sve upotpunjeno luksuznim Wellnes & Spa centrom.

Takođe, hotel pruža najveći nivo usluge i gostima i vlasnicima apartmana, pa će im biti ponuđeni individualni transferi (aerodrom – hotel – ski centar), ekskluzivni programi izleta, usluga iznajmljivanja: bagi, četvorotočkaša, bicikala, ski opreme, posluge u smeštajnim jedinicama i drugo.

Vrednost investicije iznosi preko 13 miliona evra i predstavlja jedinstven energetski efikasan turistički projekat u Crnoj Gori.

„Projekat izgradnje ekskluzivnog hotela u Kolašinu, po kondo modelu poslovanja dobio je odobrenje od Vlade Crne Gore da se uvrsti na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma. Hotel će poslovati pod imenom “Crowne Plaza Kolašin”, a brend garantuje visok standard sofisticiranih hotelskih sadržaja, ali i dobru posećenost tokom cele godine”, rekla je u obraćanju prisutnima Katarina Bulatović iz KB consulting.

Brend koji garantuje visok standard i goste cele sezone, ali i garancija investitora za povrat investicije u iznosu od 8% godišnje za prve tri godine poslovanja, svrstavaju ovu ponudu u sigurnu investiciju, koja će kupcu osigurati stabilan prihod, omogućiti povrat kapitala, kao i dodatnu zaradu.

Raspoloživost hotela može se pogledati na vebsajtu kompanije ili u direktnom kontaktu sa njihovim prodajnim timom.

Inače, društvo „Magnum Development“ d.o.o. Podgorica osnovano je 2020. godine radi projekta izgradnje hotela u Kolašinu. „Magnum Development” pripada investicionoj grupaciji “Magnum“ koja je svoje poslovne aktivnosti uglavnom usmerila na građevinarstvo i razvoj nekretnina i infrastrukture.

„Magnum Grupacija” je završila preko 90 objekata rezidencijalnog i poslovnog tipa, čija je ukupna površina preko milion m2, a učestvovala je u šest krupnih infrastrukturnih projekata koji su podrazumevali gradnju infrastrukturno-inženjerske mreže ukupne dužine od skoro 1.000 km.

Foto: Nemanja Marić

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.