Novčana drama repera je napokon rešena: Kanjeu stigla ponuda koja se ne odbija!

Izvor: Story, 17.Feb.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčana drama repera je napokon rešena: Kanjeu stigla ponuda koja se ne odbija!

Predhodnih dana društvene mreže prenosile su tvitove repera Kanjea Vesta koji moli da mu se pomogne jer ima novčanih problema...Pogledajte ko mu je pružio pomoć..

Foto: Instagram

Pošto je apelovao na savest svetskih moćnika da mu udele koji dolar, Kanje Vest je dobio ponudu koja je nasmejala sve korisnike društvenih mreža.

Mila Kunis i Kristen Bel: Molimo se za Kanjea (FOTO)

Reper iz Čikaga danima neprestano tvituje i traži >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << novac koji će mu pomoći da izađe iz dugova i pravi novu muziku. Na Tviter je postavio sva svoja dostignuća i istakao koliki je genije. Neko je to primetio i izašao mu u susret, i to ni manje ni više nego poznati američki lanac brze hrane.

Na nedelji mode u Njujorku sve oči bile su uprte u Kim Kardašijan: Šta je ovoga puta uradila? (FOTO)

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.