Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Maj.2023, 15:44

Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?

Već sreda donosi uzbuđenja koja definitivno ne smete propustiti, a ona se kriju u spoju akcije i trilera u filmu „Vatrena trka“. Kad vatrogasac u civilu, Džeremi Kolman, slučajno prisustvuje gangsterskoj likvidaciji, pristaje da svedoči na suđenju za ubistvo. Kada se program za zaštitu svedoka pokaže kao beskoristan, Džeremi kreće u lov na vođu bande kako bi zaštitio voljenu ženu. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Extra.

Četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je dan za smeh, a u velikim količinama ćete ga pronaći u filmu „Peščani čovek“ koji će se od 19.30 h emitovati na kanalu FilmBox Premium. Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava da ignoriše ovo, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?

U nedelju svoje slobodno vreme možete kvalitetno da provedete gledajući film „Začaran“ u kom Eliot Ričards, beznadežno zaljubljeni mladić, očajnički želi da promeni svoj život, zbog čega sklapa pakt sa đavolom, koji mu lukavo obećava baš to, ali, naravno, po određenoj ceni. Do kakvih će sve zapleta doći? Saznaćete ukoliko od 21h uključite kanal FilmBox Stars.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.