Nina Morić nakon pokušaja samoubistva: Imam dva života - svoj i onaj koji su izmislili drugi!

Izvor: Story, 14.Apr.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić nakon pokušaja samoubistva: Imam dva života - svoj i onaj koji su izmislili drugi!

Poslednjih dana u centru medijske pažnje je još jedan pokušaj samoubistva manekenke Nine Morić, međutim ona se sada oglasila

Nina Morić, foto: Instagram

Naime, kako su italijanski mediji pisali, Nina Morić pokušala je sebi da oduzme život u svom stanu u Milanu.

Nina Morić na silu poljubila Rikija Martina!

Hrvatska manekenka je prerezala vene na rukama, a ostala je živa zahvaljujući majci Vranki, koja ju je našla kako leži u lokvi krvi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Međutim, Nina se nakon ovih spekulacija oglasila na svom Instagram profilu objasnivši da je reč o neistini.

- Dobro jutro, pre svega želim da zahvalim svima koji su pitali za mene i pokazali iskrenu brigu. Iz tog razloga sam odlučila da se oglasim, da znate da sam dobro i da nisam pokušala sebi da oduzmem život! U subotu jesam prebačena u bolnicu, ali zbog nezgode koja mi se desila u kući (pala sam u nesvest i pozlilo mi je nakon što mi je veoma opao pritisak). Na sreću, sada sam dobro i neophodno je samo malo da odmorim. Ali moram da naglasim da sam se ozbiljno potresla zbog pisanja po medijima, naročito zbog toga što sam majka i što moj sin ima samo mene - napisala je Nina.

Nakon toga je objavila fotografiju velike modrice na ruci objasnivši da je to posledica pada.

- Ovom fotografijom dokazujem da je reč o običnom padu. Ljubim vas i želim vam sve najbolje - napisala je manekenka.

Da li je zaista reč samo o padu ili je njen verenik zaista govorio istinu kada je rekao da je Nina pokušala po drugi put sebi da oduzme život ostalo je da vidimo.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.