Nikada ne biste pomislili da oni mogu da budu par: Bred Pit u vezi sa 25 godina mlađom koleginicom? (foto)

Izvor: Story, 21.Nov.2019, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada ne biste pomislili da oni mogu da budu par: Bred Pit u vezi sa 25 godina mlađom koleginicom? (foto)

Holivudski zavodnik Bred Pit (55) viđen je pre nekoliko dana na izložbi u jednoj umetničkoj galeriji u koju je stigao u društvu  koleginice Alije Šokat (30). Naravno, nakon toga su odmah počela nagađanja o njihovoj ljubavnoj vezi, ali izvori bliski glumcu tvrde da su oni isključivo prijatelji. Međutim, ovo još uvek ne smiruje sve ljubitelje ... The post Nikada ne biste pomislili da oni mogu da budu par: Bred Pit u vezi sa 25 godina mlađom koleginicom? (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

BRED PIT NAŠAO 25 GODINA MLAĐU Holivudski zavodnik se zaljubio u neobičnu lepoticu, ona priznala da VOLI I ŽENE

Izvor: Blic, 22.Nov.2019, 14:16

Holivudski zavodnik Bred Pit (55) navodno je našao novu devojku, i to tridesetogodišnju umetnicu Aliju Šokat sa kojom se već mesecima pojavljuje u javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.