New Moment PR proglašena je za PR agenciju godine u kategoriji velikih PR agencija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Maj.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

New Moment PR proglašena je za PR agenciju godine u kategoriji velikih PR agencija

New Moment PR Agencija sinoć je proglašena PR Agencijom godine u kategoriji velikih PR agencija na tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću

Pored nagrade za PR Agenciju godine, New Moment PR je osvojio još 6 nagrada za najbolje projekte u prethodnoj godini u sledećim kategorijama: u kategoriji Korporativne komunikacije za projekat „Huawei, Be present“, u kategoriji Komunikacija u neprofitnom sektoru za projekat “Čuvaj mi mesto“, nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za Brend PR za projekat „Štark Deda mraz“ rađen za kompaniju Soko Štark, za CSR za projekat „Trka za mir“ za kompaniju Sport time, u kategoriji Najbolje implementirana internacionalna kampanja za projekat „Sat za našu planetu“ rađen za WWF (World Wildlife Fund), kao i nagradu u kategoriji Komunikacija u javnoj upravi za projekat „80 godina Beo Zoo Vrta“ .

Nagradu za Agenciju godine primila je direktorka New Moment PR Agencije, Branka Conić i predsednik regionalne New Moment kompanije Žarko Sakan.

Ovo priznanje je rezultat predanosti New Moment PR profesionalaca u sprovođenju inovativne i kvalitetne prakse odnosa sa javnošću, kojoj smo posvećeni u svakodnevnom radu sa klijentima. U kompaniji naročito vodimo računa o društveno odgovornoj komponenti svakog projekta, jer glavni cilj i misija naše profesije treba da bude kreiranje ideja za bolje i humanije društvo“, izjavila je Branka Conić.

New Moment PR je deo kompanije New Moment New Ideas Company, koja posluje u 10 zemalja Jugoistočne Evrope, sa tradicijom dugom preko 30 godina. Jedna je od vodećih agencija za integralne marketing komunikacije i najnagrađivanija u regionu. U svom sastavu Agencija ima ATL, BTL, PR, Digital, Dizajn studio i New Moment Production.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski uspeh za JoomBoos i 24sata: JoomBoos nagrađen za najinovativniji medijski projekat

Izvor: NovaEnergija.net, 26.Maj.2017

Projekat 24sata JoomBoos, najveća mreža kanala na YouTubeu u kojoj su okupljeni najbolji regionalni YouTuberi, proglašen je najinovativnijim medijskim projektom na svetu. Nagrada JoomBoosu uručena je na prestižnoj dodeli nagrada INMA Global Media Awards u New Yorku.. – Dobitak nagrade u New Yorku...

Nastavak na NovaEnergija.net...

New Media Team PR agencija godine u kategoriji malih i srednjih

Izvor: SEEbiz.eu, 27.Maj.2017, 07:52

BEOGRAD - New Media Team proglašena je PR agencijom godine u kategoriji malih i srednjih na sinoćnoj dodeli nagrada Priznanja, koju već dve decenije tradicionalno organizuje Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ)...Na konkursu za ovogodišnje nagrade DSOJ-a, na kojem su agencije i kompanije...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.