Nepalska fabrika testenina uskoro počinje gradnju pogona u Rumi

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Avg.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepalska fabrika testenina uskoro počinje gradnju pogona u Rumi

Nepalska kompanija Cinnovation group u radnoj zoni Rumska petlja, uskoro kreće sa gradnjom pogona za nudle, supe i druge vrste testenina

Predsednik opštine Ruma Slađan Mančić, održao je sastanak sa predstavnicima ove kompanije na kojem je još jednom potvrđeno da će ubrzo početi i prva zapošljavanja.

U ovoj fabrici radiće 409 radnika, vrednost investicija procenjena je na 8,5 miliona evra, a računa se da će u naredne tri godine investicije porasti na više od 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << miliona evra.

Čelnik rumske opštine objašnjava da su predstavnici nepalske kompanije za proizvodnju testenina potvrdili da izgradnja pogona počinje 15. avgusta.

Bez obzira što je završetak izgradnje fabrike projektovan za februar 2017. godine, ova kompanija će već od septembra početi sa prijemom radnika. Oni će do kraja ove godine zaposliti 166 radnika, jer je to jedan od uslova za dobijanje subvencija Vlade Srbije, objašnjava Mančić.

Izvor: InStore

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.