Nemoguće je da vas ovi filmovi ne oduševe!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Jul.2023, 09:54

Nemoguće je da vas ovi filmovi ne oduševe!

Za koji god da se odlučite, jedno je definitivno – uživaćete u neverovatnom sadržaju.

Ljubitelje trilera u petak na kanalu FilmBox Stars očekuje odličan film pod nazivom “Korteks”. Čarls Bojer, penzionisani policijski nadzornik, odlučuje da se preseli u Rezidens, ustanovu specijalizovanu za neuro-degenerativne poremećaje. Vrlo brzo se uklapa u novo okruženje, ali pacijenti počinju da umiru jedan za drugim. Čarls, koji je u srcu još uvek policajac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ubeđen je da ih osoblje ubija. Negde između delirijuma i instinkta, uprkos Alchajmerovoj bolesti, Čarls započinje najvažniju i najopasniju istragu svog života. Udobno se smestite u 21h.

Film “Zaboravljeni” emitovaće se u subotu od 21h na kanalu FilmBox Extra. Džordž je mentalno oboleli beskućnik, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali sve vreme pokušava da ostvari kontakt sa svojom ćerkom. Džordž se obraća njujorškoj socijalnoj službi, ali mu za potrebnu finansijsku pomoć nedostaju dokumenta. Tada postaje prijatelj s drugim beskućnikom, koji tvrdi da je bio uspešni džez muzičar. Ukoliko volite glumu Ričarda Gira, ovaj film će na vas zasigurno ostaviti pozitivan utisak.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.