Nećete verovati šta je holivudska zvezda uradila, šok!

Izvor: Story, 19.Nov.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati šta je holivudska zvezda uradila, šok!

Nekadašnji holivudski zavodnik poslednjih godina šokira svojim izgledom i ponašanjem, a tako je bilo i ovoga puta. Naime, glumac i reditelj Mel Gibson šokirao je sve prisutne, pa i fotografe, koji su ga slučajno “uhvatili” kako iz jedne prodavnice u Malibuu izlazi potpuno bos. Ovaj, nekada zgodni oskarovac, za kojim je uzdisala ženska populacija širom sveta, danas ... The post Nećete verovati šta je holivudska zvezda uradila, šok! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Potpuno izobličena: Meg Rajan danas puni 58. a izgleda kao porcelanska lutka! (foto)

Izvor: Story, 19.Nov.2019

Nekad slatki devojčurak Meg Rajan, koja je važila za jednu od najpristojnijih, najlepših i najprirodnih glumica, danas puni 58. godina. Holivudska zvezda takođe nije na listi dama koje su pustile da starost nastupi dostjantveno već je na svom licu ubrizgala botoks koji se graniči sa vrednošču...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.