Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2022, 17:40

Nataša Ninković odbila Holivud: „Možda je trebalo da probam, ali nije mi žao“

Glumica Nataša Ninković obeležava aktuelnu pozorišnu sezonu ulogama u predstavama „Edip“ i „Magbet“, a za Tanjug ističe da pozorište i danas ima moć da leči publiku i glumce.
Karijeru na filmu Nataša je počela  u ostvarenju „Tri karte za Holivud“ Božidara Nikolića, iz 1993. godine, a poziv reditelja Olivera Stouna da ima karijeru u Holivudu je odbila.
Podsetimo, Stoun je bio jedan od producenata čuvenog američko-srpskog filma „Spasitelj“ (The Savior, 1998) >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Predraga Gage Antonijevića, gde joj je partner bio holivudski glumac Denis Kvejd, ali i kolege sa klase – Sergej Trifunović i Nebojša Glogovac.
– Tačno je, više puta me je Oliver Stoun zvao da odem tamo, mada o tome i ne volim mnogo da pričam. Bilo je to dosta davno, sve je to iza mene. Možda je trebalo da probam. Čovek ne može da ima sada tu naknadnu pamet. Da mi je žao, pa i nije mi žao, jednostavno bi moj život sigurno bio sasvim drugačiji – ocenila je prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu.
Glede aktuelnog angažmana  fatalne Lejdi Magbet u čuvenoj tragediji „Magbet“ Vilijama Šekspira u produkciji njenog matičnog teatra, Nataša kaže:
– Izgleda da ništa nije slučajno. Dogovarala sam se sa Jagošem Markovićem za ulogu u „Magbetu“ još pre godinu i po dana. Istina, nisam od onih glumica koja je želela da igra Lejdi Magbet. Nisam se nikada poistovećivala sa njom, smatrala sam da je ta energija mnogo teška.Takođe, slušala sam razna sujeverja oko tog komada, i uvek se govorilo da se ne pominje ime drame, nego kao „radimo onaj škotski komad“ .
Izvor: k1info
Nataša Ninković je 25 godina u braku sa ovim bogatim biznismenom, zbog njega odbila poznatog reditelja

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.