Napredovanje u timu – Ana Škiljić Ravenšćak preuzima funkciju direktorice za odnose s klijentima u PR agenciji Komunikacijski laboratorij

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Jan.2022, 14:44

Napredovanje u timu – Ana Škiljić Ravenšćak preuzima funkciju direktorice za odnose s klijentima u PR agenciji Komunikacijski laboratorij

Nakon šest godina provedenih u jednoj od vodećih PR agencija Komunikacijski laboratorij, Ana Škiljić Ravenšćak od januara 2022. godine preuzima funkciju Client Relations Director.

Kroz dosadašnji rad u Komunikacijskom laboratoriju upoznala sam se sa svim procesima i specifičnostima agencijskog kolektiva. Rad u agenciji dao mi je uvid u izazove upravljanja odnosima s različitim zainteresovanim stranama, a novu poziciju shvatam kao prirodni nastavak i priliku za razvoj. Raduje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << što ću svoje iskustvo moći da iskoristim na novoj funkciji kako bi doprinela daljem osnaživanju agencije na tržištu, unapređenju kompetencija članova tima i zadovoljstvu radom i uslugom koje pružamo svojim klijentima“, rekla je Škiljić Ravenšćak, koja je do decembra prošle godine vodila klijente i timove kao PR Manager.

Diplomirana novinarka s višegodišnjim iskustvom rada u medijima 2016. godine započela je karijeru u odnosima s javnošću. Za svoj je rad nagrađena i stručnim nagradama. U Komunikacijskom laboratoriju zadužena je za vođenje komunikacije s klijentima i strateško savetovanje, što će nastaviti da radi, istovremeno preuzimajući nova zaduženja unutar agencije koja se odnose na organizaciju poslovanja i unapređenje usluge.

Svojim iskustvom i radom na mnogobrojnim projektima unutar agencije Ana je pokazala znanja, kompetencije i predanost stoga je prirodan korak napredovanje na novu poziciju. Verujem da će jednako kvalitetnim pristupom radu obavljati i nova zaduženja. U agenciji negujemo vrednosti izvrsnosti, timskog rada i proaktivnost, a u 2022 nastavljamo kontinuirani razvoj. Verujem kako će i ovo napredovanje doprineti još jednom uzbudljivom periodu kojem se jako radujem“, najavila je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije.

Komunikacijski laboratorij jedna je od vodećih PR agencija u Hrvatskoj koja nudi integrisanu uslugu odnosa s javnošću, organizacije događaja i komunikacije na društvenim mrežama. Zapošljava 19 stručnjaka, a na respektabilnoj listi klijenata nalaze se globalne i lokalne kompanije koje su tržišni lideri u industrijama poput Nestlé Adriatics, Zvijezda, Infinum, Zalando, PlayStation, Glovo, McDonald’s, De’Longhi i brojne druge. Agencija je član brojnih strukovnih udruženja kao i dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih priznanja za svoj rad.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.