Nakon KRAHA VEZE Milica podelila fotku KOJA DAJE SVE ODGOVORE NA PITANJE ZAŠTO NEMA DEČKA! (foto)

Izvor: Story, 12.Sep.2019, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon KRAHA VEZE Milica podelila fotku KOJA DAJE SVE ODGOVORE NA PITANJE ZAŠTO NEMA DEČKA! (foto)

Milica Todorović, početkom leta raskinula je dugogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, iako se uveliko pričalo da će stati na “ludi kamen”. Lepa i zgodna pevačica se ovim povodom još konkretno nije oglasila, iako je aktivna na društvenim mrežama. Naime, Todorovićeva je na svom Instagram profilu podelila snimak čiji naziv glasi: “Kad me pitaju zašto ... The post Nakon KRAHA VEZE Milica podelila fotku KOJA DAJE SVE ODGOVORE NA PITANJE ZAŠTO NEMA DEČKA! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Milica Todorović nakon raskida potražila pomoć psihijatra

Izvor: Tracara.com, 12.Sep.2019

Milica Todorović ovog leta stavila je tačku na svoju vezu dugogodišnju vezu sa Milošem Paunovićem, nakon čega se iselila iz ovog stana. Zbog velike životne promene, pevačica je potražila pomoć i od psihijatra. “Milica je za ova dva ipo meseca uspela da se sredi, a onda je pomoć potražila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.