Najvažnije lekcije o ljubavi koje je svaka žena morala da nauči još u studentskim danima

Izvor: 24sata, 17.Nov.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najvažnije lekcije o ljubavi koje je svaka žena morala da nauči još u studentskim danima

Sa ovim ljubavnim problemima suočava se većina devojaka, ali posle nekog vremena iz njih svaka može da izvuče poentu...

1. On će pokazati da te voli

Ako mu je stvarno stalo, nikad nećeš morati da se pitaš o njegovim osećanjima, već ćeš s njim znati tačno na čemu si. I ne, on neće samo pričati - on će to i pokazati.

2. Bolje biti solo, nego u lošoj vezi

Sve u životu ima svoje prednosti pa tako i soliranje. Da, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << teških trenutaka, ali oni bi bili još teži da si s onim koji te zove po potrebi. Takođe, svaka od nas je imala "single fazu" u životu. Čak i ako ona traje već neko duže vreme, s tobom je sve u redu.

3. Sve se može preboleti

Bili ste mesecima/godinama skupa, mislila si da je to to, a onda odjednom se sedmo nebo pretvorilo u deveti krug pakla. Koliko god sad bilo teško, svemu tome ćeš se kasnije smejati. I da, preživećeš i naći nekoga ko će ti pokazati sasvim novi i bolji svet.

4. Nađi hobi(je)

Pravilo koje važi i za single i za zauzete cure. Ako si solo, hobiji će te držati zauzetom i pružiti ti priliku da upoznaš nove ljude. Ako si u vezi, oni će ti omogućiti potrebno vreme samo za tebe i držati te podalje od zamke koja podrazumeva da se celi tvoj svet vrti oko njega.

5. Svaka veza zahteva puno truda

I pritom mislimo na tvoj i njegov trud, a ne samo tvoj ili samo njegov. Ne kaže se uzalud da je za ljubav potrebno dvoje niti da samo ljubav često nije dovoljna. Vreme i udaljenost ponekad su očiti dokazi za to.

6. Ne zanemaruj prijateljice zbog dečka

Nije vredno toga. Kao prvo, svaka od nas treba da ima prijateljice, jer ženske razgovore i druženja ne može zameniti nijedan frajer. Drugo, one su bile tu i pre njega i zaslužuju poštovanje, bila ti slobodna ili u vezi.

7. Nemoj biti previše dostupna

Muškarci su lovci po prirodi i vole da osvajaju. Cure koje im oduzimaju taj užitak, brzo im prestaju biti zanimljive, jer oko njih realno ni ne treba da se trude.

8. Pametno se svađaj

Umesto povišenih tonova i ružnih reči, uvek izaberi onaj drugi način dokazivanja da si u pravu i da tvoj partner mora nešto da promeni. Na taj način puno su veće šanse da ćeš postići ono što želiš. Osim ako ne želiš da ga oteraš od sebe, onda je prvi način potpuno ispravan.

9. Ko želi da prevari, prevariće

Dakle, čemu praviti scene pred njegove izlaske ili putovanja s drugarima i slično? Ako želi da te prevari, uradiće to gde god, a ne samo u ovakvim "posebnim" prilikama.

10. Nemoj da igraš igrice

Iskrenost se uvek više isplati. Takođe, ponekad je "dosadna" veza baš ono što ti treba, da bi bila srećna.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.