Najšokantnija fotka Milice Dabović do sada, potpuno gola naslonjena na šank (18+)

Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2022, 13:54

Najšokantnija fotka Milice Dabović do sada, potpuno gola naslonjena na šank (18+)

Milica Dabović ne prestaje da šokira svojim fotografijama. Taman kad pomislimo da više ne može ništa da nas iznenadi od bivše košarkašice, ona opet pronađe način da nas razuveri.
Već smo pisali o tome da je Milica odlučila da dodatni novac zarad preko sajta za odrasle Only fans na kom devojke i muškarci prodaju svoju intimu.
Ona je zbog ovog poteza naišla na veliku osudu javnosti, pre svega jer je majka maloletnog sina, ali nju tu ne zanima.
U početku je Milica objavljivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << slične fotografije koje su se mogle videti na njenom Instagram profilu, a onda joj je Anđela Veštica u emisiji u kojoj su zajedno gostovale odbrusila da takve kao što su ona ruše ugled i čari ove aplikacije, te da ako želi da zarađuje mora više i da pokaže.
Dabovićeva je očigledno odlučila da posluša savete iskusnije koleginice koja ozbiljnu zaradu ostvaruje na svojim golim fotografijama i snimcima, te se u potpunosti skinula, a svoje golo telo pokazala čitavoj javnosti.
Ona je na svom Tviter nalogu podelila fotografiju na kojoj je okrenula leđima i gola nagužena ka kameri uz opis:
– Voli vas riba ispod proseka!
https://t.co/BTvIwzV4DJ
Voli vas riba ispod proseka!! pic.twitter.com/Cg6X3Vtadd
— MILICA DABOVIC (@MILICADABOVIC13) December 6, 2022

Milica zbog ovakvog ponašanja izaziva niz komentara, mnogi je osuđuju i govore da se ponaša kao prostitutka, kao i da treba da je bude sramota sina Stefana, te da ako treba da zaradi za njega to može i bez prodavanja tela.
Kako će Milica Dabović sinu objasniti profil na sajtu za odrasle: „Neće ovo dugo trajati, narod će hteti više“

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Milica Dabović od sajta za odrasle već zaradila 136.000 € i ne planira da stane

Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2022, 09:13

Bivša košarkašica Milica Dabović svakodnevno šokira novim objavama na društvenim mrežama i fotografijama koje objavljuje. Naime, Milica je odlučila da dodatnu zaradu dobije preko „Only Fans-a“ na kom devojke i muškarci prodaju svoju intimu.. Međutim, Milica sad objavljuje obnažene fotografije...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.