Milica Dabović od sajta za odrasle već zaradila 136.000 € i ne planira da stane

Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2022, 09:13

Milica Dabović od sajta za odrasle već zaradila 136.000 € i ne planira da stane

Bivša košarkašica Milica Dabović svakodnevno šokira novim objavama na društvenim mrežama i fotografijama koje objavljuje. Naime, Milica je odlučila da dodatnu zaradu dobije preko „Only Fans-a“ na kom devojke i muškarci prodaju svoju intimu.
Međutim, Milica sad objavljuje obnažene fotografije i na društvene mreže i na možda privlači ljude da se pretplate na njen Only fans profil, prenosi Kurir.
Poslednja objava pokazuje Milicu okrenutu leđima, potpuno obnaženu i plus >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << savijenu u kukovima. Ovi kadrovi pokazali su intimne delove bivše košarkašice.
https://t.co/BTvIwzV4DJ
Voli vas riba ispod proseka!! pic.twitter.com/Cg6X3Vtadd
— MILICA DABOVIC (@MILICADABOVIC13) December 6, 2022

Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi.
Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.
Kako će Milica Dabović sinu objasniti profil na sajtu za odrasle: „Neće ovo dugo trajati, narod će hteti više„

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Karleuša će na OnlyFans, ali samo pod ovim uslovima

Izvor: B92, 07.Dec.2022

U žiži javnosti je trenutno bivša košarkašica Milica Dabović koja je odlučila da otvori profil na OnlyFans platformi. Međutim, možda sličnu odluku donese i pevačica Jelena Karleuša...Naime, Karleuša je za domaće medije dala izjavu u kojoj je obrazložila pod kojim uslovima bi ona otvorila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.