Izvor: Luftika.rs, 24.Jun.2023, 09:05

Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će Vodolije u julu 2023. osvojiti sudbinski džekpot

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa svakodnevno daje najrazličitije astro prognoze, a ljudi širom bivših sovjetskih republika, ali i Evrope generalno, rado ih prate i bezrezervno veruju njegovim prognozama.
Globa tvrdi da će u mesecu pred nama jedan znak imati posebno mnogo sreće! Pa, evo ko će to od svih 12 znakova ovog leta 2023. godine biti miljenik zvezda.
Predstavnici Vodolije će u julu 2023. osvojiti sudbinski džekpot. Naime, šta god da preduzmu ići će im od ruke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Sve što dotaknu u julu će se pretvoriti u zlato!
Ako ste bili vredni i trudili se, ovo je mesec kada će se napor konačno isplatiti – rukovodstvo će to primetiti i dobićete zasluženu povišicu, a možda čak i unapređenje!
Vaš privatni život biće takođe plodonosan – slobodne Vodolije će možda upoznati svoju srodnu dušu. Zato ne izbegavajte nova poznanstva i sastanke, mogli bi da rezultiraju sjajnim spojem. Zauzete Vodolije će imati vrlo harmonične odnose pune razumevanja.
Izvor: Blic žena
Indijski horoskop predviđa uspeh i veliki novčani dobitak za ova 3 znaka u 2023.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.