Izvor: Luftika.rs, 24.Jul.2023, 12:26

Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će Rak, Devica i Vaga u avgustu 2023. osvojiti životni džek-pot

Najcenjeniji ruski astrolog Pavel Globa uživa beskrajno poverenje ljudi širom bivših sovjetskih republika, ali i Evrope. Globa praktično svakodnevno iznosi svoje astro prognoze, a ovaj put predviđa tri znaka Zodijaka kojima će avgust 2023. biti najbolji mesec u godini.
Sve će im ići od ruke, pa slobodno mogu da se opuste i uživaju.
Rak Predstavnici ovog znaka kupaće se u pažnji drugih, a mogu da očekuju i još niz dobrih događaja – unapređenje na poslu, skok inspiracije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i motivacije, uspeh u sferi ljubavi.
Ovo će Rakovima dati snagu, naterati ih da veruju u sebe i pokrenu nove projekte, piše portal „Progorod33.ru“.
Devica U avgustu će vam sva vrata biti otvorena. Vaša dostignuća će biti veoma cenjena a poslu, a kod kuće će vam biti zahvalni na brizi i pažnji i umeće da vam se oduže na pravi način.
Uspećete u nameri da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života, i takođe ćete naći vremena za rad na sebi i samorazvoj.
Vaga Vaće će se u avgustu suočiti sa ozbiljnim izborom od kog mnogo toga zavisi u njihovim životima – rešavanje finansijskih problema, napredak na poslu, zasnivanje porodice…
Zvezde poručuju da se ne brinite i da ćete izabrati pravi put. Takođe, ovo je mesec u kome ćete pucati od energije i u kome ćete imati snage da sprovedete sve što poželite.
Izvor: Blic žena
Pavel Globa predviđa pakao u avgustu za ova 3 znaka, problemi i muke će ih saplitati na svakom koraku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.