Najpopularniji par na internetu: Azijska avantura koja ostavlja bez daha! (FOTO)

Izvor: Story, 27.Nov.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularniji par na internetu: Azijska avantura koja ostavlja bez daha! (FOTO)

#FollowMeTo par nam pravi zazubice slikama iz egzotične, mistične Azije dok mi u sumornom, hladnom Beogradu sedimo kući i jedemo pahuljice

Murad i Natalija Osman, foto: Instagram

Čak i da nemate Instagram, ako ste naš verni čitalac već ste se upoznali sa ovim najpopularnijim parom na pomenutoj društvenoj mreži koji je u centar zbivanja došao nakon neobičnih fotografija na kojima devojka je uslikana okrenuta leđima dok rukom vodi dečka kroz raznolike >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << predele širom naše planete, piše Elle.

Najpopularniji par na internetu: Fotografije sa medenog meseca koje će vas ostaviti bez teksta!

Nakon što su se venčali u tom istom maniru obeleživši grandiozno venčanje sličnim fotografijama, ovaj ruski par se zaputio na svoje najnovije proputovanje Azijom praveći nam zazubice prelepim fotografijama na kojima sve vrišti od boja i egzotičnih predela.

Poslednji put smo Nataliju i Murada - koji su poznati kao #FollowMeTo par - uživali na medenom mesecu i odmoru koji su proveli u Las Vegasu i Maldivima. Već tada su nas pravili ljubomornim fotkajući se do besvesti na peščanim plažama, tik do tirkiznog okena demonstrirajući svoju bezuslovnu ljubav.

A Azija... pogledajte sami...

Prva stanica para je bilo mesto Haw Par Villa (Singapur).

Zatim smo ih videli u ležernoj šetnji impresivnom baštom...

Sledeći na redu je bio Jaipur.

I naravno Varanasi, India.

Završetak je krajnje očekivano bio u Varanasiju opet.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.