Najpopularniji jutjuber na svetu zabranjen u Kini zbog ismevanja predsednika

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Okt.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularniji jutjuber na svetu zabranjen u Kini zbog ismevanja predsednika

Pewdiepie je zvanično zabranjen u Kini, tačnije cenzurisan, budući da kada njegovo ime unesete u pretragu ne dobijate nikakve rezultate.

U Kini je zabranjen zbog ismevanja kineskog predsednika Si Đinpinga.

Ovaj jutjuber je u jednom od svojih mnogobrojnih klipova podelio meme u kojem kineskog vođu poredi sa Vini Puom, koji je u toj državi zabranjen već nekoliko godina, prenosi Play.

On je, nakon toga, je nastavio da kritikuje tamošnje vlasti zbog protesta u >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Honk Kongu i cenzure onih koji proteste prodržavaju.

Tako su kineski fanovi ostali uskraćeni za sadržaj koji Pewdiepie plasira svakog dana, a tek ostaje da se vidi da li će Pewds pretrpeti i neke druge posledice.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.