Na interaktivnoj karti otkrijte šta se u sekundi dogodi online

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Mar.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na interaktivnoj karti otkrijte šta se u sekundi dogodi online

Podaci su prikupljeni iz različitih izvora i ne odražavaju precizne brojke, već se baziraju na procenama

Internet je mesto na kojem se svake sekunde prenese velika količina podataka, a interaktivna karta Internet in Real-Time putem web stranice Pennystocks.la zainteresovanima nudi da na zabavan način otkriju što se događa u bespućima interneta u samo jednoj sekundi.

Fascinantni podaci pokazuju da korisnici u jednoj sekundi objave 5700 poruka preko Twitter-a, pošalju >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << gotovo 220.000 poruka putem aplikacije WhatsApp te pogledaju više od 2300 sati video snimaka na YouTube-u. Istovremeno Internet in Real-Time u sekundi evidentira 50.000 ‘lajkova’ i objava na najvećoj društvenoj mreži na svetu, Facebook-u.

Izvor: poslovni.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.