Na Dane komunikacija stiže Aaron Sherinian, stručnjak za odnose s javnošću

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Mar.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Dane komunikacija stiže Aaron Sherinian, stručnjak za odnose s javnošću

Već je poznato da bogat program ovogodišnjih Dana komunikacija nudi ponešto za svakoga u komunikacijskoj industriji. Uz razne panele i radionice namenjene PR-ovcima, na festival stiže jedno od najnagrađivanijih imena u industriji: Aaron Sherinian, stručnjak za odnose s javnošću s više od dva decenije iskustva u korporativnim, filantropskim i diplomatskim sektorima.

Cenjeni PRWeek prepoznao je njegov rad za UN Foundation i dodelio mu laskavu titulu Global Communications Professional >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << of the Year, a timu pod njegovim vodstvom nagradu Public Affairs Team of the Year.

Sherinianovo znanje i iskustvo u različitim sektorima vinulo ga je u visine komunikacijske industrije. Svoju karijeru započeo je i uspešno gradio u diplomatiji SAD-a kao čelnik komunikacija UN Foundationa, a u industriji koja je po samoj svojoj prirodi izazovna uspeo je nezamislivo. U ulozi globalnog direktora komunikacija Aga Khan Development Networka, ne obazirući se na geografsku udaljenost i različitost industrija, Sherinian je gradio mostove između političkih ideologija.

Danas obavlja ulogu globalnog komunikacijskog potpredsednika Philip Morris International, a njegova jedinstvena pozicija čini ga predvodnikom komunikacijske transformacije jedne od najvećih svetskih korporacija. Kroz celu karijeru je efikasnom komunikacijom dolazio do velikih rezultata, a koliko komunikaciju smatra esencijalnom jasno nam je kada kaže: „Inovativne komunikacije mogu da grade pozitivne globalne promene i da unapređuju živote miliona ljudi.“

Stručnjak za odnose s javnošću Aaron Sherinian najveći je, ali nikako nije jedini predstavnik PR-ovaca na ovogodišnjim Danima komunikacija; u trodnevnom programu posebno ističemo PR panel o komunikacijskom aspektu Brexit-a koji će analizirati komunikacijski stručnjaci i PR anti-masterclass na temu kriznog komuniciranja.

Sve koje zanima koji su najbolji recentni projekti hrvatske industrije odnosa s javnošću pozivamo na prezentacije projekata koji su nedavno nagrađeni Grand PRixom na takmičenju Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ). Za mlade, na svečanoj dodeli nagrada biće uručene nagrade dobitnicima takmičenja Young Lions u kategoriji PR, a u dnevnom programu osigurane su i PR radionice za studente.

O Danima komunikacija:

Iz godine u godinu Dani komunikacija beleže sve veći porast posetioca. Organizatori najavljuju zanimljiv i raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije na festival koji je još prošle godine oborio sve rekorde posećenosti. Za više informacija o Danima komunikacija posetite zvanične stranice festivala www.danikomunikacija.com.

***

HURA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članovi HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih hrvatskih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik Cannes Lions i Effie Worldwide organizacija za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.


IAB Hrvatska:

IAB Hrvatska neprofitno je udruženje posvećeno interaktivnom marketingu, osnovano s ciljem da stimulisanjem i usmeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska je zamišljen kao forum profesionalca interaktivnog marketinga, s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promoviše ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savetovanjem i edukacijom, kako industrije u celini, tako i njenih članova. IAB Hrvatska je osnivač Evropskog udruženja IAB Europe i deo globalne mreže IAB udruženja.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.