NEM Zagreb 2023: Besplatna prijava na NEM Contest

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Avg.2023, 21:15

NEM Zagreb 2023: Besplatna prijava na NEM Contest

NEM Contest vraća se na treće izdanje događaja NEM Zagreb. Svetski poznati stručnjaci i donosioci odluka će kao članovi žirija pažljivo proučiti i proceniti svaku prijavu te dati povratnu informaciju, a po troje finalista takmičenja iz svake kategorije će imati priliku da prezentuje svoje ideje tokom pitcheva uživo. Pobednik iz svake kategorije će osvojiti 5000€ i biće im finansirani odlasci na slične događaje u Evropi kroz program razmene sa svrhom dalje promocije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i/ili prodaje svog projekta.

Autori iz CEE zemalja mogu se besplatno prijaviti do 19. septembra 2023. nakon čega će cena učestvovanja biti 100€ do konačnog roka za podnošenje prijava 19. oktobra. Takmičari se mogu registrovati kroz odabir opcije Badge Contestant i prijave ideju nakon što ispune formu za prijavu prema kategoriji za koju se prijavljuju. Svaki takmičar može da prijavi maksimalno jedan projekat po kategoriji. Prijavom i predajom projekta učesnici dobijaju neograničen pristup NEM Zagrebu 2023.

Projekti se mogu prijaviti u četiri kategorije:

 

Fokus na TV serije i filmove

NEM Zagreb fokusiran je na kreiranje TV sadržaja u zemljama srednje i istočne Evrope s niskim produkcijskim kapacitetom i koprodukciju između zemalja s niskim i visokim produkcijskim kapacitetom. U periodu od 6. do 8. decembra 2023. u hotelu Esplanade Zagreb, događaj će se i ove godine fokusirati na kreativnu stranu TV industrije u Srednjoj i Istočnoj Evropi – ne samo kada je riječ o TV serijama nego i filmu.

Glavni cilj je edukovati, povezati, producirati, koproducirati i promovisati profesionalce, kompanije i projekte, akvizicija sadržaja unutar i izvan CEE regije, kao i ulaganja evropskih ili globalnih streamera u izvorni sadržaj regije.

NEM Zagreb 2023 sufinansira Evropska unija, kroz potprogram Kreativna Evropa MEDIA.

Kako bi podržali i predstavili raznolikost i kreativnost TV i filmske industrije u Evropi, za CEE regiju i zemlje s niskim produkcijskim kapacitetom, NEM Zagreb 2023 nudi posebne cene za učesnike iz te regije.

Više informacija potražite na web stranici NEM Zagreb 2023.

***

New Europe Market

New Europe Market (NEM) zajednički je naziv za niz događaja koje organizuje Mediavision, hrvatska agencija za marketing i televizijsku industriju. NEM se već tradicionalno održava u Dubrovniku, a 2019. godine prvi je put održan i NEM Zagreb posvećen televizijskom stvaralaštvu. Sve informacije o događaju i cenama dostupne su na zvaničnoj stranici NEM Zagreb 2022.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.