NEM DUBROVNIK 2023: Iz perspektive čelnika TV industrije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Jul.2023, 16:52

NEM DUBROVNIK 2023: Iz perspektive čelnika TV industrije

U nastavku pogledajte povratne informacije koje su dali organizatorima – od pohvala organizacije i programa, do najave povratka 2024!

1. „Učestvovanje na TV marketu NEM Dubrovnik 2023 bilo je veliko profesionalno iskustvo. Slikovito okruženje Dubrovnika pružilo je savršenu pozadinu za konferenciju ispunjenu inspirativnim razgovorima, interaktivnim radionicama i mogućnostima umrežavanja. Saradnja s liderima medijske i zabavne industrije motivisala me je da pomerim granice vlastitog >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << rada. Znanje i uvidi stečeni na TV marketu ne samo da su unapredili moj profesionalni razvoj već su i stvorili veze s istomišljenicima koji dele strast prema inovacijama i kreativnosti.”

Dušan Švalek,

Deputy CEO, CME


2. „Mnogo vam hvala što ste me pozvali na 10. godišnjicu NEM-a. Bilo je sjajno biti tamo i upoznati toliko naših klijenata. Uživao sam u različitim panelima koji su organizovani kako bi se saznalo više o temama kao što su FAST, striming, Pay TV, i kako svi pokušavamo da izgradimo održivo i profitabilno poslovanje. Radujem se povratku sledeće godine.“

Jamie Cooke,

GM CEE, Baltics, Middle East, Mediterranean, Turkey and EMEA Pay TV and Creative Agency, Warner Bros. Discovery


3. „Deseta godišnjica NEM Dubrovnika bio je sjajan događaj koji je još jednom dokazao da je reč o ključnom TV marketu za CEE regiju. Cela organizacija, konferencija, druženje – sve je bilo prvoklasno.”

Peter Wassong,

Head of TV Content Europe, Deutsche Telekom AG


4. „Želela bih da čestitam NEM timu na još jednoj sjajnoj konferenciji u Dubrovniku. NEM je već 10 godina ključno mesto susreta za regionalnu medijsku i zabavnu industriju. Koliko god se razvijao ruku pod ruku s industrijom, uspeo je da zadrži istu DNK od prvog dana: energiju, stručnost i strast.

Ponosna sam što sam deo ove porodice i radujem se da vidim šta će nam doneti sledećih 10 godina.“

Victoriya Boklag,

CEO, United Group


5. „Bilo je predivno kao i uvek! Otkrio sam da se svake godine vraćam kako bih pronašao stare prijatelje na NEM-u, a takođe postaje mesto za učvršćivanje mog razumevanja CEE tržišta. Čestitamo svima na izgradnji ovog sjajnog događaja.ˮ

Jonathan Broughton,

Head of Strategy, EBU


6. „Hvala vam na tako spektakularnom NEM Dubrovniku. Bilo je lepo vratiti se i videti koliko je tržište poraslo od svog početka pre deset godina. Čestitke celom timu na tako produktivnom i informativnom NEM-u.”

Reema Patel,

Director of Formats, Warner Bros. International Television Production


7. „Ovaj događaj je apsolutno savršen u svakom pogledu. Biću oduševljen da dođem ponovo 2024, a u međuvremenu ću biti u Zagrebu u decembru.”

Emmanuel Eckert,

Deputy Acquisitions Director, Mediawan Rights


8. „Bio je to sjajan događaj – fantastično organizovan kao i uvek i stvarno sam uživala u druženju sa starim prijateljima i poslovnim kontaktima, i u stvaranju novih. Čestitam!“

Louise Pedersen,

CEO, All3Media International


9. „Celom A1 timu i meni bilo je zadovoljstvo da budemo deo ove vrlo sadržajne i profesionalno organizovane konferencije. Radujemo se proširenju naše saradnje s vama i ponovnom susretu s vama najkasnije na NEM-u 2024.ˮ

Judit Albers,

Director International Business, A1 Group


10. „Čestitam celom timu na uspešnom NEM-u. Bilo mi je zadovoljstvo da vas upoznam. Bila je to dragocena prilika za povezivanje s klijentima i partnerima u regiji i zahvalan sam na vašem gostoprimstvu. Nadam se da je ostatak nedelje bio vrlo uspešan i da ćete nakon toga uživati u zasluženom odmoru!”

Mark Young,

EVP, Distribution & Networks, EMEA, Sony Pictures Television


11. „Pre svega želimo da vam još jednom od srca čestitamo 10. rođendan NEM-a i zahvalimo se na fantastičnom marketu i neprevaziđenom gostoprimstvu.. Tokom 20 godina s ove strane naše industrije nikada nismo bile učesnice TV marketa koji na takav način balansira ravnotežu između biznisa i zadovoljstva, i čiji se učesnici osećaju tako prijatno i dobrodošlo.

Pored toga, skidamo vam kapu i klanjamo se do poda za to kako ste se nosili sa svakodnevnim tektonskim promenama u rasporedu događanja tako da krajnji učesnici ne osete ništa. Kao ljudi s iskustvom u event managementu, znamo jako dobro koliko je mašina morala da bude savršeno usklađena. Moram priznati da ste i tu bez premca.ˮ

Alja Suvačarov,

Content Manager, Orion Telekom

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.