Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2023, 22:05

Muškarcu preti amputacija polnog organa nakon sek*alnog maratona od 24 sata

Muškarcu iz Nemačke preti amputacija penisa nakon što je imao sek*ualne odnose 24 sata, i to pod uticajem droge.
Nemac i njegova supruga su navodno imali „ludu“ noć vođenja ljubavi nakon što su popili ekstazi u svom stanu.
Lokalni mediji izveštavaju da se čovek tada osećao vrlo loše i da se pojavio u bolnici ranije ovog meseca. Više od nedelju dana nakon što je primljen, njegovo stanje je opisano kao ozbiljno, prenosi B92.
Trenutno se nalazi na odeljenju intenzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nege, a njegov identite ostaje poverljiv, kao i posledice i dalji tok lečenja.
Prema izveštajima lokalnih medija, doživeo je septički šok koji je uzrokovao nekrozu penisa i skrotuma.
U Italiji je prošlog meseca objavljeno da je jedan urolog pod istragom nakon što je pacijentu amputirao penis zbog nepostojećeg tumora.
Hirurg je optužen za nanošenje teških povreda neimenovanom pacijentu u Toskani 2018. godine.
Oštećeni pacijent zahteva odštetu od 400.000 evra, jer je, kako je rekao, pretrpeo vrlo „ozbiljnu štetu“ i da zaslužuje nadoknadu za fizički gubitak penisa, kao i za psihičku traumu kroz koju je prošao, navodi Mirror.
Uhapšen perverznjak koji je pratio devojčice i pokazivao im polni organ

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.