Ubistvo u Priboju: Muškarac pretučen na smrt

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 12:20

Ubistvo u Priboju: Muškarac pretučen na smrt

E.Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin I.A. (28).

Prema rečima očevidaca, preminuli E.Ć, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao I.A. koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara. Od udaraca zadobijenih E.Ć. je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

"Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao Ervinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. Ervin je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića", isprčao je za Rinu jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo, prenosi Glas zapadne Srbije.

Kako prenosi "Blic", I.A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Ceo događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAMERE SVE SNIMILE! Detalji ubistva u Priboju: Igor (28) nakon rasprave krvnički tukao Ervina (35) u noćnom klubu, mladić preminuo na mestu

Izvor: Blic, 21.Maj.2023

Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (28).

Nastavak na Blic...

TRAGEDIJA U PRIBOJU: Muškarac pretučen u ugostiteljskom objektu, preminuo na licu mesta!

Izvor: Pančevac-online.com, 21.Maj.2023

Ervin Ć. (1988), preminuo je noćas nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u cetru Priboja pretukao sugrađanin Igor A. (1995), inače pripadnik Specijalne policijske jedinice u Beogradu. Prema rečima očevidaca, preminuli Ervin, provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.