Nasmrt pretučen Bošnjak u Priboju – Ubio ga policajac

Izvor: SandzakPress.net, 21.Maj.2023, 14:07

Nasmrt pretučen Bošnjak u Priboju – Ubio ga policajac

Priboj – Tridesetpetogodišnji Ervin Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je sinoć, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor Avramović (1995). Prema rečima očevidaca, preminuli Ervin, provodio se sa drustvom u gradu, kada mu je prišao Igor koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara. Od udaraca zadobijenih Ervin je pao na pod i ostao nepomičan da leži. Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo. Ceo događaj snimile su sigurnosne kamere, koje se nalaze unutar popularnog ugostiteljskog objekta. Igor Avramović, prema nepotvrđenim informacijama radi kao pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, i tokom vikenda došao je u rodni grad. Ubica: Igor Avramović Ervin Ćelahmetović pretučen na smrt   The post Nasmrt pretučen Bošnjak u Priboju – Ubio ga policajac appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE MLADIĆ (35) UBIJEN U PRIBOJU: Mladića u noćnom klubu pretukao policajac van dužnosti, pa pobegao - potraga i dalje traje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023

Muškarac (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin (28)...Prema rečima očevidaca, preminuli se provodio sa društvom u gradu, kada mu je prišao napadač koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZA IGOROM TRAGA POLICIJA – Ovo je policajac koji je ubio Bošnjaka u Priboju

Izvor: SandzakPress.net, 21.Maj.2023

Ubica: Igor Avramović Policija traga za policajcem Igorom Avramovićem (28) koji je osumnjičen da je sinoć, ispred jednog kafića u Priboju, nasmrt pretukao poznanika Ervin Ćelahmetović iz Starog Priboja (35). – Igor A. koji je iz Beograda došao u rodni Priboj za vikend, bio je u društvu kolege...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.