Mr.Goodvertising u Beogradu u okviru „Kampanje sa svrhom 2024″ Warm Up-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Apr.2024, 14:47

Mr.Goodvertising u Beogradu u okviru „Kampanje sa svrhom 2024″ Warm Up-a

Nakod Masterclass radionice i predavanja u Beogradu Thomas Kolster je izjavio: “Srbija ima potencijal da razvije i otključa vrednost kroz održivost. Moja prva poseta Srbiji pokazala mi je domišljatost i strast kompanija, neprofitnih organizacija i marketinške industrije, ali još uvek ima prostora za napredak. Održivost mora da izađe iz okvira odgovornosti i da se pretvori u mogućnost da se poveća vrednost, kao i da utiče i inspiriše građane i društvo u celini..»
Profesor dr Tamara Vlastelica, odgovorni profesor na predmetu Društveno odgovorni marketing, je nakon gostujućeg predavanja Thomasa Kolstera izjavila: „U našoj misiji da marketing i komunikacije učinimo više odgovornim i održivim, predavanje...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.