Izvor: Luftika.rs, 05.Feb.2024, 11:32

Mlad Mesec u Vodoliji od 9. februara biće pravi bljesak sreće za Lava, Bika i Ovna i zauvek će im promeniti živote

Mlad Mesec u Vodoliji 9.2. mogao bi postati pravi bljesak sreće za nekoliko znakova Zodijaka, zauvek promeniti njihove živote i doneti im veliku promenu u ljubavi.
Jeste li među njima?
Lav Mlad Mesec se dešava u vašem partnerskom sektoru, što znači da može doneti fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život.
Poenta je da će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji sa Plutonom u kvadratu Urana – ovo je izliv koji može bukvalno uticati na ceo vaš život >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kao strastveni talas.
Možda se sretnete pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubite u osobu sa kojom niste ni očekivali razvoj veze.
Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana sa vašim poslom.
Bik Mlad Mesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – verovatno će biti poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti sa osobom višeg statusa od vas.
Devetog februara, vladar sektora odnosa, Pluton, počinje novi 20-godišnji ciklus za vas koji će započeti potpunom transformacijom načina na koji vi vidite odnose.
Poželećete da imate više slobode, vazduha i lakoće, a što je najinteresantnije, osetićete upravo to u februaru!
Ovan Mlad Mesec se dešava u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, će se povezati sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima.
Možda se ne prepoznajete, jer je Uran u sektoru samopoštovanja i može da izazove tako jaka osećanja da fizički osetite ogroman naboj energije.
Kao da si bio priključen na nuklearnu elektranu i ceo tvoj život je bukvalno počeo da titra od te ljubavi.
Poznanstvo će najverovatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano sa radom u timu ili grupi istomišljenika.
Izvor: ATMA
7 znakova Zodijaka imaće najsretniju 2024. godinu i završiće na zlatnoj listi svemira

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.