Mirka Vasiljević SA TROJE DECE NAPUSTILA SRBIJU, dosta joj je života na DVE ADRESE

Izvor: Story, 29.Okt.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević SA TROJE DECE NAPUSTILA SRBIJU, dosta joj je života na DVE ADRESE

Glumica Mirka Vasiljević sa troje dece Andrejem, Adrijanom i Mihajlom preselila se iz Beograda na Kipar kod supruga Vujadina Savića koji je sredinom leta potpisao trogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Apoel iz Nikozije. Glumica je sada ispričala da se njena petočlana porodica skućila i da su za decu našli najbolju školu i vrtić. – Grad je ... The post Mirka Vasiljević SA TROJE DECE NAPUSTILA SRBIJU, dosta joj je života na DVE ADRESE appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIRKA VASILJEVIĆ SA TROJE DECE "ZAPALILA" IZ SRBIJE Našla im najbolju školu i vrtić, a evo šta će biti sa njenom karijerom

Izvor: Blic, 29.Okt.2019

Glumica Mirka Vasiljević ubuduće će živeti na relaciji Srbija-Kipar, s obzirom na to da je njen suprug Vujadin Savić potpisao ugovor sa Apoelom iz Nikozije.

Nastavak na Blic...

Mirka Vasiljević se odselila na Kipar

Izvor: Tracara.com, 30.Okt.2019, 10:58

Vujadin Savić nedavno je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom Apoel sa Kipra, a tamo mu se pridružila i supruga Mirka Vasiljević. sa troje dece, Andrejom, Adrijanom i Mihajlom. Glumica je za Srpski telegraf otkrila da preseljenje neće uticati na neće angažmane u pozorištima. “Grad je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.