Milice, zar ćemo učiti devojčice da budu prepi*ke i da je u redu slati im balave komentare?

Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2022, 20:05

Milice, zar ćemo učiti devojčice da budu prepi*ke i da je u redu slati im balave komentare?

Nisam sigurna da li je prošao dan, a da nisam videla zoom zadnjice Milice Dabović. Nisam muškarac, nisam lezbejka, pa ne mogu da znam ima li zaista smisla gledati njeno golo dupe po medijima i doprinosi li to opštem blagostanju, ali gledajući na posećenost ovakvih vesti i na ratove koji se vode na instagram profilu bivše reprezentativke, reklo bi se da je nešto u vezi sa njenom zadnjicom vrlo važno narodu.
Žena se skine, razgrne, ispupči, isturi, naulji, postavi na instagram i pokrene >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << buljuk komentara koji se kreću od “sramota, ti majka?’” do “ala bih te *ebo”. I tako već godinama. Šmek celoj opšenarodnoj zajebanciji daje i odgovaranje Milice svakome ko je potkači, pa to liči na lečenje frustracija sa “sviju” strana.
Ovo postaje fenomen. I zato mi je zanimljiv. Fenomen dupeta na instagramu. Golih, velikih, nauljenih trakicom po sredini “pokrivenih” dupeta koji se brane parolom: Svako ima pravo da radi sa svojim telom šta želi. Jes, vala. Ima. Ali to ne znači da je normalno. Mogu ja otići sad do kujne, uzeti nož, odseći prst ili dva, jer svako može da radi sa svojim telom šta hoće, ali to neće značiti da sam baš normalna. Da sam uopšte normalna.
Poturaju se ko proizvodi sa istekom roka neke slobodarske parole koje su nas dovele do toga da pojma nemamo šta je poželjno, šta nije. Šta je ukusno, a šta neukusno. Šta je ljubav prema sebi, a šta srozavanje. Sve je u bubnju, obrće se, beli veš sa šarenim na 90 stepeni, crna čarapa otpustila na belu pamučnu majicu boju i eto problema. Sve jebeno sivo.
Da li je Dabovićka normalna što kao majka kači fotke svoje zadnjice po instagramu i naplaćuje njihove gledanje na Only fansu? Ne zanima me. Ja znam da guzicu u kameru ne bih poturala, ne zato što nije dobra kao Dabovićkina (realno je pet puta lošija), već zato što ne želim da svaka budala onaniše na moju guzicu, da mi svaki napaljenik piše da bi me jebao, čerečio, da ga vadio ne bi, da mi svaka sjebana, dokona, frustrirana žena drži bukvicu šta ja kao majka smem, šta ne smem, šta će moje dete reći, šta neće.
Printscreen Ne bih je kačila, jer ne želim da ćerku, njene drugarice, komšinice, devojčice… uz sve nakoćene starlete učim kako je skroz okej postaviti dupe pa čitati balave komentare.
Ne bih je kačila jer, majku mu, volim i poštujem sebe.
Možda su ovi bljutavi komentari napaljenih muškaraca ono što Dabovićki hrani ego. Možda ona plasiranjem svog nagog tela kao robe voli sebe. Ako je tako, napisaću, nažalost. I nadam se da će u nekom momentu prestati i da će to biti pre 65.
Printscreen Plasiranjem bez zadrške guzica na instagramu stvara se stanje u kom počinjemo da verujemo da ništa drugo nije važno osim velikog okruglog zategnutog dupeta. Pojedini muškarci će reći: Pa i nije. Uz fudbal.
Ali nećemo valjda da učimo devojčice da je super kad im pišu ovakve komentare kojima ih ne razlikuju od robe koja ima svoju svrhu? Da ih učimo da ne mogu da propadnu dok imaju zadnjicu? Dok imaju instagram da je pokažu svima? Dok im stižu komentari “ala si ti prepička”.
Zar je dakle najvažnije naučiti žensko čeljade da bude prepička?
Tako se bar Milica hvali. Brani. Ona viče krupnim slovima da je “prepička”.
Ako nam sve ovo postane normalno, a feministkinje cepaju ovo kao pravo žene da se izrazi, nemojmo se čuditi padu samopouzdanja kod devojčica. Izrečenim željama za punoletstvo koje ne idu dalje od kubika. Od neshvatanja gde počinje, a gde se zapravo završava ljubav prema sebi.
Gde počinje a gde u provaliju upada samopoštovanje. I nije ovde stvar samo u stepenu razgolićenosti, niti je tema fejk puritizam, znamo dobro da zakopčano dugme na grkljanu nije nužno uzvišena moralnost, pečetom zagarantovana. Niti je svaka majka zakopčana koja nema profil najbolja mama na svetu, idol vrtićke dece. Ne! Nije to tema. Tema je gola guzica. Tu se zadržimo. I ljubav prema sebi.
Ne mogu da zamislim da je u vreme mog detinjstva postojao instagram gde bi keve mojih drugara ili ne daj bože moja, polugole kačile fotke pod kojima bi se onda nizali oni bljutavi komentari napaljenih muškaraca.
I onda umesto preskakanja lastiša, sednemo na stepenik i gledamo čija se keva bolje “kotira”, kako se brani od frustriranih žena, šta piše onima koji bi ih… i kako nam drugari balave na mame. Shvatate li koliko je to razbijanje dečijeg uma u komade?
Ili da opet potegnemo opravdanje: Svako nek radi sa svojim telom šta hoće?
Okej, nek radi, ali samo za ime Boga batalite kao alibi “žena dobro izgleda, što da to ne pokaže” jer odošmo u krajnost zbog koje će devojčice početi da veruju (ako već nisu) da je skroz kul pokazati svima golu guzicu i tako dobiti pažnju horde napaljenih muškaraca zbog kojih možeš samo da se ispovraćaš i suziš ko veš kojim se nešto kao danas pokriva.
Ako Dabovićka ne bude postavljala golišave fotke, našu decu čeka svetla budućnost

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.