Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Jun.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft proglasio Comtrade partnerom godine

Kompanija Comtrade dobitnik je priznanja Microsoft Partner of the Year 2015 za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na Microsoft-ovoj tehnologiji

Iz kompanije Comtrade poručuju da su počastvovani što su u izuzetnoj i kompetentnoj konkurenciji dobili tu nagradu.

Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju ‘mobile first, cloud first’ strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << zasnovana na Microsoft-ovoj tehnologiji, za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu„, saopšteno je iz kompanije Comtrade.

Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, Comtrade je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa Microsoft-om.

Microsoft Partner of the Year 2015 predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u implementaciji Microsoft-ovog rešenja tokom protekle godine.

Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa Microsoft-ovom kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.

Zadovoljstvo nam je da kompaniji Comtrade dodelimo priznanje Microsoft Partner of the Year 2015. Njihova posvećenost kvalitetu i stvaranju dodatne vrednosti za naše zajedničke korisnike je vrhunski primer izuzetnog rada u velikom, talentovanom okruženju Microsoft-ovog parnera“, izjavio je potpredsednik korporacije Fil Sorgen.

Priznanje Microsoft Partner of the Year 2015 dodeljuje se Microsoft-ovim partnerima koji su tokom prošle godine razvili i isporučili izuzetna rešenja bazirana na Microsoft-ovoj tehnologiji.

Nagrada će Comtrade-u biti uručena 12. jula u Orlandu na Floridi.

Izvor: RTS

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.