Microsoft preko WordPada-a testira reklame za Office 365

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jan.2020, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft preko WordPada-a testira reklame za Office 365

Ova promena je primećena od strane developera Rafaela Rivere, a screenshot pokazuje šest različitih varijanti reklama koje promovišu Office veb aplikacije.

Office veb aplikacije čine besplatnu sekciju Office 365 softvera, a očigledan cilj sa reklamama jeste da korisnika navedu da postane stalan pretplatnik na Office 365 servise.

Ovo nije prvi put da se Microsoft odlučuje da implementira i testira reklame u aplikacije koje su ugrađene u Windows. Ugrađena Outlook >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Mail aplikacija je u novembru 2018. godine počela da dobija reklame, za one koji već nisu bili Office 365 pretplatnici, ali je ovo potom ukinuto.

Očekuje se da reklame za WordPad neće nikada postati deo stabilne verzije platforme, s obzirom na to da je opcija zahtevala korišćenje Mach2 alatke kako bi se funkcija aktivirala.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.