Metalac: Konkurs „Šerpino novo odelo“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Sep.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac: Konkurs „Šerpino novo odelo“

Predmet konkursa su novi dekori za emajlirano posuđe Metalac na postojećem portfoliju proizvoda. Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom Šerpino novo odelo!

Portfoliju proizvoda možete pronaći na sajtu www.metalacposudje.com.

Zadatak konkursa je kreirati grafička rešenja (bez ograničenja u motivima) koja se mogu aplicirati na posuđe Metalac prema šablonu na www.metalackonkurs.rs

Konkurs ima za cilj da, u saradnji sa svojim fanovima i svim mladim kreativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ljudima, dodjemo do novih ideja za izgled posuđa Metalac i razvijemo partnerski odnos sa autorima čija rešenja pronadju put do naših kupaca.

GENERALNI USLOVI I ROKOVI

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom „Šerpino novo odelo!“ (u daljem tekstu: Konkurs) preko sajta koji se nalazi na adresi www.metalackonkurs.rs (u daljem tekstu: mikro sajt). Konkurs je otvoren do 15. oktobra 2017. u 12 časova. Organizator zadržava pravo da produži trajanje Konkursa o čemu će korisnike obavestiti na fb stranici metalacposuđe najkasnije sedam dana od datuma isticanja Konkursa. Pravo učešća na konkursu imaju svi koji se bave dizajnom u bilo kom obliku misle da imaju ideju za novi dekor posuđa. Učesnici konkursa mogu biti individualni autori ili grupa autora. Svaki učesnik može prijaviti vise radova. Registrovanjem na mikro sajtu radi učešća na konkursu, učesnici su saglasni sa svim navedenim pravilima.

Više o konkursu na

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.