McCann Sarajevo partner podrške Samita 100: „Dogovor za novo doba“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Maj.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McCann Sarajevo partner podrške Samita 100: „Dogovor za novo doba“

Vodeća poslovna inicijativa u regionu okupiće biznis i političke lidere jugoistočne Evrope na petom po redu Samitu 100, koji će biti održan 27. i 28. maja u prestonici BiH.

Ove godine će u fokusu dijaloga biti preuzimanje odgovornosti za čvršće povezivanje zemalja regiona kroz konkretne predloge za unapređenje privredne saradnje. Vesna Vlasić Jusupović, direktorica agencije McCann Sarajevo, istakla je: „Ponosni smo na činjenicu da je naša agencija, McCann Sarajevo, pozvana >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << da bude partner podrške Samita 100, koji se prvi put održava u našoj zemlji. Čast je biti dio značajnog projekta regionalne saradnje koja ujedno predstavlja izvanrednu priliku za umrežavanje i dijalog, ali i implementaciju projekata od krucijalne važnosti za ekonomski razvoj regiona.”

Veliki broj medija iz Bosne i Hercegovine i okruženja pratiće dvodnevni program Samita 100, koji ove godine, pod motom „Dogovor za novo doba“, organizuju BBI banka i ASA Prevent grupacija iz Bosne i Hercegovine, uz podršku Združenja Manager iz Slovenije, Srpske asocijacije menadžera, Hrvatske udruge poslodavaca, Atlas grupe iz Crne Gore i Alkaloida iz Makedonije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.