Marketing Summit Belgrade 2016: Mislite regionalno i globalno!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Apr.2016, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marketing Summit Belgrade 2016: Mislite regionalno i globalno!

Lokalna tržišta u regiji su ograničena, konkurencija globalnih brendova je izuzetno jaka, a potrošači konzumiraju regionalno i globalno. Zato nam jedino preostaje da sa lokalnim markama osvajamo region i svet

Na konferenciji ćemo čuti praktična iskustva i primere kompanija koje su uspele da ostvare međunarodni nastup.

Ukoliko planirate globalno prisustvo, proverite kako su u tome uspeli neki od najboljih u industriji.

Dormeo, Delimano, WalkMaxx, Wellneo su >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << brendovi za koje su mnogi čuli, a zasluga za njihov uspeh pripada jednom od govornika na predstojećoj konferenciji Marketing Summit Belgrade 2016.

Branko Blečić (konsultant), koji je 18 godina radio u multinacionalnoj kompaniji Studio Moderna, a sada obavlja funkciju direktora prodaje u HealthCare Europe, tokom prezentacije će podeliti svoje bogato iskustvo kako kreirati uspešnu regionalnu omnichannel kampanju i kako sa dobrim konceptom, integrisanom TTL komunikacijom i distribucijom kroz total-retailing osvojiti više tržišta.

Prezentacija je interesantna za sve koji vrše prodaju proizvoda i komuniciraju kroz više kanala i na više tržišta.

U tematskom bloku o globalnom nastupu, svoja iskustva i praktične savete podeliće i Gregor Pilgram, član uprave Generali PPF & član uprave Generali d.d. Iz ugla menadžera,govoriće o načinu na koji regionalni brend gradi marketing.

Mesto je do sada rezervisalo više od 200 učesnika iz domaćih i regionalnih kompanija.

Kompletan pregled tema i učesnika i informacije o kotizacijama i prijavi na stranici Marketing Summit Belgrade

Posebni popusti za grupne prijave (važi do konferencije).

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.