Izvor: Luftika.rs, 31.Dec.2023, 19:05

Maraja Keri zaradi svake godine neverovatnu sumu novca od najpopularnije božićne pesme

Gotovo je nemoguće da prođe sezona božićnih i novogodišnjih praznika a da ne čujete čuvenu pesmu Maraje Keri „All I Want for Christmas Is You“. Ovaj megahit postao je sinonim za praznike, pa ga gotovo ne možete izbeći bilo gde da se zaputite. Verovatno joj se svaki put obraduje i pevačica, koja od autorskih prava ubira ogromne količine novca.
Za Maraju, pesma je dar koji ne prestaje da pruža. Billboard procenjuje da je pevačica prošle godine od pesme zaradila 1,86 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dolara, dok prema studiji The Economista iz 2016, Keri svake godine zarađuje prosečno 2,5 miliona dolara od hita.
Pesma objavljena 1994. godine mogla bi da premaši 100 miliona dolara ukupne zarade u 2023. godini, tvrdi izveštaj Associated Pressa.
„All I Want for Christmas Is You“ dosegla je milijardu strimova na Spotifyju u decembru 2021. goine i bila je broj 1 na Billboardovoj listi Hot 100 poslednje četiri godine zaredom, piše Index.
Keri je tokom godina zaradila milione dolara zahvaljujući svojoj uspešnoj muzičkoj karijeri, turnejama i sponzorima, a pevačica ima procenjenu neto vrednost od 350 miliona dolara, prema Celebrity Net Worth.

„All I Want For Christmas Is You“ postavila je tri Guinnessova svetska rekorda 2019. godine, među kojima je i naslov najstrimovanije pesme na Spotifyju u 24 sata.
U jednom danu u decembru 2018. godine, strimovana je više od 10.8 miliona puta, a ponovno je oborila rekord 2022. godine, ovog puta sa 21.3 miliona strimovanih slušanja.
Izvor: Index
Par iz dna duše mrzi pesmu &#8222;Last Christmas&#8220;, prikupljaju novac da je zauvek unište

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.