MarTech meetup u organizaciji DIRECT MEDIA United Solutions

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Mar.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MarTech meetup u organizaciji DIRECT MEDIA United Solutions

U novoj eri marketinga i komunikacija Direct Media United Solutions želi da kroz inicijativu MarTech Challenge umreži inovativne mlade ljude i marketinšku zajednicu kako bi inspirisali jedni druge na putu inovacija. Ova inicijativa je stvorena sa ciljem da pokaže na koji način tehnologije i inovacije uspešno menjaju marketinšku industriju.

Ideja iza MarTech okupljanja jeste da se kroz deljenje iskustva domaćih uspešnih startapa u ovoj oblasti, iskustva predstavnika marketinške >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << zajednice i uvidima na globalno tržište, dođe do tema i ideja na čijem razvoju treba da se radi u budućnosti.

Prijave za događaj već otvorene

Predavač na prvom MarTech okupljanju biće Siniša Raković, osnivač startapa Hunch, koji će govoriti o svom preduzetničkom putu, o saradnji startapa sa Direct Media timom i sa drugim inovativnim marketing timovima u kompanijama u Srbiji i svetu, ali i objasniti na koji način njegov softver generiše više od nekoliko stotina hiljada reklama, koristeći kreativnu automatizaciju i personalizaciju.

Osim o saradnji sa kompanijama, potrebama kompanija na globalnom tržištu, ali i kod nas, Siniša će prisutnima dati odgovor na pitanje „Kako da brend postane skalabilan online?“. Sve o saradnji kompanije Direct Media sa startapom Hunch, kompleksnosti digitalnog oglašavanja, ali i o tome kako tehnologija može da preoblikuje marketinšku industriju, publika će imati priliku da čuje na predstojećem okupljanju.

Više informacija o samom događaju možete pratiti na zvaničnoj Facebook stranici, a prijave za događaj možete popuniti putem zvanične Google forme.

Izvor: Netokracija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.