Maca nokautirao Daru Bubamaru

Izvor: S media, 13.Okt.2010, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maca nokautirao Daru Bubamaru

Bubamara "popila“ nokaut! Gosti emisije "Mjau šou“, koja će se emitovati u petak, bili su prilično šokirani zbog onog što se dešavalo na snimanju.

Voditelj Dragan Marinković toliko se bacakao po studiju da je malo falilo da neki od gostiju zadobiju ozbiljne povrede.

Najgore je prošla Dara Bubamara, koju je Maca prvo bacio na pod, a onda je usledio i udarac. Dok se koškao sa Andrijom Miloševićem, Maca je jakim zamahom nehotice udario Daru direktno u nos.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Pevačicina glava se pošteno zatresla, a ona je vrisnula: "E, krv mi ide!“ Maca joj je prišao i pitao da li je sve u redu, dok su se Andrija Milošević i Milan Kalinić smejali iz prikrajka. "Jeste me udario, ali blefirala sam da mi teče krv", kaže Dara za "Kurir" i dodaje: "Takva je emisija, pa sam se zezala, ali me je zbog siline udarca nos jako zaboleo. Nisam zamerila Maci, izvinio mi se i znam da nije bilo namerno." Ako Marinković nastavi sa ovakvim egzibicijama, moraće da promeni naziv emisije u "Nokaut šou“! Izvor: Kurir.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Andrija Milošević, Milan Kalinić i Milan Vasić kod Mace u Mjau šouu

Izvor: Story, 14.Okt.2010, 13:22

Voditelj Dragan Marinković Maca ugostiće u svojoj emisiji Mjau show na TV Pink u petak 15. oktobra od 23 sata popularne glumce Andriju Miloševića, Milana Kalinića i Milana Vasića..foto: Story arhiva

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.