Uhapšten osumnjičeni u Zrenjaninu zbog posedovanja 180 grama marihuane

Izvor: B92, 15.Dec.2023, 12:54

Uhapšten osumnjičeni u Zrenjaninu zbog posedovanja 180 grama marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su V. Đ. (46) iz okoline Zrenjanina.

Uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz MUP-a su saopštili da je policija pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronašla 180 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grama sasušene materije za koju se sumnja da je marihuana, stabljike za koje se sumnja da su indijska konoplja, kao i opremu za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

V. Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zrenjaninac uhapšten zbog posedovanja 180 grama marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su V. Đ. (46) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dve akcije hapšenja u Nišu: Pronađena droga, pištolj i municija

Izvor: B92, 15.Dec.2023

Policija je, u dve odvojene akcije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila M. S. (1976) i D. M. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava Niš.

Nastavak na B92...

Hapšenja zbog dojava o bombama: MUP objavio detalje, osumnjičenima zadržavanje 48 sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2023

MUP je saopštio da su u koordinisanoj akciji preko Evrodžasta sa istražnim organima Češke uhapšene tri osobe sa teritorije Srbije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.