MOTO GP ostaje na Sport Klubu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Jun.2023, 04:37

MOTO GP ostaje na Sport Klubu

MotoGP i United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa zadovoljstvom objavljuju potpisivanje novog, višegodišnjeg ugovora o ekskluzivnim pravima za prenos MOTO GP trka na kanalima Sport Kluba u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Gledaoci iz celog regiona će i u narednom periodu gledati sve MOTO GP šampionate samo na Sport Klubu. Ugovorom je predviđen i prenos svih treninga, kvalifikacija i trka Moto3™, Moto2™ kao i sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << trke Enel MotoE™. Navijači će takođe moći da gledaju i svečanu godišnju ceremoniju dodele nagrada, a bonus za ljubitelje dvotočkaša biće i Tissot Sprint trke svake subote.

Ovim ugovorom nastavlja se uspešno partnerstvo koje je započelo 2012. godine. Duže od decenije, Sport Klub je mesto gde fanovi mogu da uživaju u jedinstvenom iskustvu gledanja moto trka, a uz to se pozicionirao kao pouzdan i kvalitetan partner svetskog šampionata u moto sportovima. Tim Sport Kluba će nastaviti da uživo prati sve trke, kojih će ove sezone biti više nego ranije, kreirajući na licu mesta dodatni sadržaj sa sve gledaoce.

Nemanja Simeunović, direktor Sport Kluba: „MotoGP nudi jedinstveno uzbuđenje i adrenalin i mi smo počastvovani što imamo priliku da ove trke emitujemo na Sport Klubu. Obnova ugovora nam omogućava da nastavimo da pružamo izuzetno sportsko iskustvo i ostanemo regionalni lider u emitovanju motociklističkih događaja. Naš tim će nastaviti da kreira najbolji i najkvalitetniji medijski sadržaj – ekskluzivne intervjue, analize, komentare i ostale sadržaje.“

Dan Rossomondo, glavni direktor Dorna Sports: „Veoma smo srećni što nastavljamo partnerstvo sa Sport Klubom. Radimo zajedno od 2012. godine, tako da smo uvereni da će naši navijači širom jugoistočne Evrope nastaviti da dobijaju visokokvalitetno, sveobuhvatno izveštavanje o MotoGP-u, jer ova nova era i Tissot Sprint nastavljaju da budu u centru pažnje. Za ogromnu bazu fanova širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije, neophodan je pravi partner, a SportKlub je dokazao da je upravo to.“

O United Media

United Media je deo United Group-a i vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u osam zemalja.

Sa 4.200 zaposlenih, United Media proizvodi više od 40.000 sati originalnog sadržaja svake godine koji vodeći međunarodni operateri distribuiraju na tržište od više od 40 miliona ljudi. Pored toga, kompanija u svom portfoliju ima 55 televizijskih stanica, od kojih sedam sa nacionalnom pokrivenošću i uspešan digitalni portfolio od 30 portala, kao i 6 novina i 5 radio stanica. Kompanija takođe nudi jedinstvenu uslugu oglašavanja sa prodajom reklamnih slotova i preciznim targetiranjem u skladu sa ciljnom grupom za odabrane kanale.

O MotoGP™ i Dorna Sports

FIM Grand Prix Svetsko prvenstvo, MotoGP™, je najuzbudljiviji spektakl u motosportu. 22 najbrža vozača takmiče se na namenski napravljenim prototipovima motocikala na nekim od najvećih svetskih trkačkih staza, stvarajući jednu od najuzbudljivijih predstava na planeti. Otkako je inaugurisan 1949. godine, ovaj sport je narastao i obuhvata 21 Veliku nagradu na pet kontinenata, a televizijski prenos je stigao do stotina miliona domova širom sveta.

Dorna Sports je postala jedini nosilac komercijalnih i televizijskih prava za FIM MotoGP™ Svetsko prvenstvo 1991. Sa sedištem u Madridu u Španija i kancelarijama u Barseloni i Rimu, Dorna Grupa je lider u sportskom menadžmentu, marketingu i medijima, i beleži kontinuirani rast tokom godina; proširujući se sa isključivo MotoGP™ na druge vodeće šampionate u motociklističkim trkama širom sveta.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.