MALA ŠKOLA HIROMANTIJE - ŠTA KRIJU MANJE LINIJE NA DLANU

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA ŠKOLA HIROMANTIJE - ŠTA KRIJU MANJE LINIJE NA DLANU

Evo nas na samom kraju. U poslednjem nastavku Male škole hiromantije otkrivamo vam značenje takozvanih manjih linija.

Kao što smo rekli u prethodnim nastavcima, postoji pet manjih linija. Krenimo redom.

LINIJA MARSA

Ovu liniju ponekad zovu unutrašnja linija života, zato što je paralelna s njom. Njeno prisustvo je izuzetno povoljno, jer govori o osobi koja ima izrazitu vitalnost organizma. S druge strane, ona je i negativna, jer ukazuje na nervoznu, drsku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << praskavu osobu, koja ne beži od svađe.

LINIJA INTUICIJE

Radi se o zakrivljenoj liniji koja se proteže oko Mesečevog brega do ispod Merkurovog brega - do mesnatog dela blizu zgloba, na dlanu gde se nalazi mali prst, do mesnatog dela u bazi malog prsta. Njeno prisustvo pokazuje intuitivnu ličnost.

LINIJA BRAKA

Ova linija obično se krivi horizontalno ispod Merkurovog brega. Dakle, od baze malog prsta prema delu ispod Sunčevog brega. Ako na nečijem dlanu vidite ovu liniju - radi se o osobi koja ima mnogo bliskih veza - ne samo brakova. Nekada je ova linija bila bitna, ali je današnji poznavaoci hiromantije ne uzimaju za ozbiljno.

MANJA LINIJA ZDRAVLJA

Ovo je retka linija. Nju su stari hiromanti zvali „via lasciva“. Ako vam se desi da je vidite - naći ćete je paralelno s linijom zdravlja. Njeno prisustvo na nečijem dlanu govori o snažnoj ličnosti. Ipak, oprezno: uglavnom su u pitanju ličnosti snažnog karaktera, ali i izrazito strastvene i žestoke osobe.

NARUKVICE

Ove linije se ne nalaze na ruci. One su prisutne na zglobovima i obično liče na isprepletanu, zamršenu vunu, bez obzira da li ih ima samo jedna, dve ili tri.

Kad su snažno urezane, govore o osobi čije telo može da se suoči sa velikim količinama stresa i fizičkim tegobama. Ako je linija života osobe kojoj gledate u dlan snažno urezana i ako dodiruje prvu narukvicu na zglobu, onda je to (prema verovanjima u hiromantiji) nepogrešiv znak dugog, uspešnog, dobrog života.

Nismo zaboravili

U sledećem broju na ovim stranama dobićete i grafički prikaz svih linija na dlanu. Čisto da možete da pronađete sve ono o čemu smo u proteklih mesec i po dana pisali. Nadamo se da ste se dobro zabavili.

U SLEDEĆEM BROJU: NUMEROLOGIJA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MALA ŠKOLA HIROMANTIJE - SVE VAŠE TAJNE SU U PRSTIMA

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011

Palac Ako je palac dugačak, radi se o osobi koja je jasnog i trezvenog duha, osobi koja odmereno donosi odluke, ali koja je rođena da bude vođa. Ukoliko je palac vrlo dugačak, takvog čoveka se čuvajte: u pitanju je tiranin!..Palac..Ako je palac dugačak, radi se o osobi koja je jasnog i trezvenog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.