MALA ŠKOLA HIROMANTIJE - ŠTA KAŽU VAŽNE LINIJE NA VAŠEM DLANU

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA ŠKOLA HIROMANTIJE - ŠTA KAŽU VAŽNE LINIJE NA VAŠEM DLANU

Na samom početku da damo ono što smo vam ostali dužni: način tumačenja linije života, poslednje od ključnih linija. A onda da pređemo na one koje zovemo važnim. Ovo su linije koje se obično nalaze na dlanu, ali odsustvo neke od njih ne treba da vas zabrinjava.

DUŽINA LINIJE I ŽIVOTA

Dužina linije života ne govori o broju godina koji ćete imati. Ona pokazuje vašu fizičku vitalnost. Prekidi na liniji hiromanti su nekad objašnjavali kao povrede opasne za život >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i bolesti. Danas ih objašnjavaju kao nagle prekide u karijeri ili načinu života.

Ako vaša linija života polazi s istog mesta s kog i linija srca, onda ste vi ono što se u narodu zove „hladnokrvni skot“. Ukoliko vaša linija života polazi od Jupiterovog brega, u vašem životu dominira ambicija i želja za uspehom svake vrste. Ako vaša linija života polazi iznad linije glave, ali ispod Jupiterovog brega, vi ste osoba koja će voditi život pun fizičkih aktivnosti.

LINIJA SUDBINE

Ovo je linija koja polazi obično iz pet tačaka.

Ako polazi od linije života - osoba će imati veoma uspešnu karijeru, ali tek u drugoj polovini života. Ako ide od zgloba, biće da je pred vama osoba koju očekuje materijalno bogatstvo. Ako linija polazi od Mesečevog brega - uspeh je u rukama drugih. Ova osoba treba da se bavi javnim poslom.

Na kraju, ako polazi od linije glave ili linije srca - onda će se uspeh pojaviti (pre) kasno.

LINIJA ZDRAVLJA

Ovo je linija koja se često ne nalazi na dlanovima. Ali, nemojte misliti da je u pitanju osoba lošeg zdravlja. Naprotiv: u pitanju je izrazito otporna osoba.

LINIJA SUNCA

Ako kreće iz sredine dlana, onda će osoba dobiti priznanje koje zaslužuje - ali u drugoj polovini života. Ako linija Sunca kreće od linije života - to je umetnička duša. S druge strane, ako je ova linija počela od Mesečevog brega, radi se o ličnosti koja uspeh dobija od drugih, a ne od svog rada. Ako polazi od linije glave - snažni su umetnički porivi, ali su pod kontrolom. Uz liniju sudbine - ta osoba će dobiti uspeh u umetnosti, ali pred kraj života. I na kraju, ako polazi od linije srca - teško da će biti uspeha u karijeri.

VENERIN POJAS

Obično se tumači kao znak povremene ćudljivosti, jakog intelekta i senzitivnosti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALA ŠKOLA NUMEROLOGIJE - KAKO ANALIZIRATI LIČNOST

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011

Već smo vam na samom početku naše male škole numerologije objasnili kako da izračunate svoj lični broj, odnosno broj na osnovu imena i prezimena...Međutim, u vašem imenu i prezimenu nalaze se još dva broja pomoću kojih se pravi analiza vaše ličnosti. To su broj srca i broj ličnosti...VAŠE...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.