MALA ŠKOLA HIROMANTIJE: KAKVE SVE TAJNE SKRIVAJU BREŽULJCI

Izvor: Kurir, 04.Sep.2011, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA ŠKOLA HIROMANTIJE: KAKVE SVE TAJNE SKRIVAJU BREŽULJCI

VENERIN BREG Najveći brežuljak nalazi se kod palca. Naravno, to je Venerin breg. Već prema samom imenu jasno vam je da se radi o bregu koji govori o vašoj strasti, emotivnosti, ali i zdravlju. Ukoliko je na dlanu koji gledate ovaj breg veliki, onda se radi o zdravoj, krepkoj osobi, koja je puna strasti.

VENERIN BREG

Najveći brežuljak nalazi se kod palca. Naravno, to je Venerin breg. Već prema samom imenu jasno vam je da se radi o bregu koji govori o vašoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << strasti, emotivnosti, ali i zdravlju. Ukoliko je na dlanu koji gledate ovaj breg veliki, onda se radi o zdravoj, krepkoj osobi, koja je puna strasti. Ukoliko na samom bregu vidite duboko urezane linije, onda budite sigurni da se radi o ličnosti koja će zapaliti svakoga u krevetu, ali i ličnosti koja ima žestok temperament. Ukoliko na Venerinom bregu vidite udubljenje, radi se o hladnoj osobi, a mali breg govori o slabom zdravlju, koje naročito može da dođe do izražaja u drugoj polovini života.

JUPITEROV BREG

Ovaj breg nalazi se ispod kažiprsta i govori o vašim ambicijama, odnosu prema poštenju i časti. Ukoliko je ovaj breg izražen, radi se o ambicioznoj, koncentrisanoj, fokusiranoj osobi, osobi koja zna kako da stigne do cilja. Ako osoba kojoj gledate u dlan ima veoma izražen breg pod kažiprstom, radi se o čoveku ili ženi koja ima izražen nagon za isticanjem sopstvene ličnosti. Ukoliko vidite duple linije na ovom bregu, znajte da pred sobom imate osobu koja nerealno presuđuje. Krst na ovom bregu govori o prirodnoj zaštiti od loših upliva.

SATURNOV BREG

Nalazi se ispod srednjeg prsta. Normalno razvijen breg ukazuje na ličnost koja je oštroumna, ali ipak povučena. Veoma izražen breg vam govori o studioznoj osobi koja se kloni neozbiljnosti i lakomislenosti, a okrenut je ka umetnosti, prirodi i pun je poštovanja za muziku, tradiciju i ceremonije. Obratite pažnju na ovaj breg: ako na njemu vidite rešetku, ne treba da vas začudi ako u porodici ima autističnih osoba. Jedna jaka linija na njemu govori o velikom uspehu.

SUNČEV I MERKUROV BREG

Razvijeni Sunčev breg daje divan um, ekstremno talentovanu ličnost, sklonu ka umetnosti. Merkurov breg karakteriše nekog ko je brz u razmišljanju, jasno se izražava, igra uvek „na čisto”, ne ostaje nedorečen i voli promene i putovanja. Pri tom, naglašavamo da je ta osoba sklona iznenadnim odlascima i dolascima. Prema tome, nemojte se iznenaditi ako imate nekoga kome je Merkurov breg izražen: možda se ujutro probudite bez njega pored vas, a onda se vrati posle nekoliko godina kao da se ništa nije desilo.

MARSOV BREG

Postoje dva Marsova brega: prvi pripada Jupiterovom bregu. Ako je izražen, otkriva čoveka koji je, jednostavno rečeno, namćor. Sklon siledžijskom ponašanju, ima potrebu da se svađa i galami. U principu, taj gornji breg označava i veseljaka koji je naviknut da živi po vojničkim standardima. Što se tiče drugog ili donjeg Marsovog brega, on pak označava uzdržanost, odmerenost, moralnost, samokontrolu, osećaj za pravdu, društveni duh i slične - pre svega duhovne karakteristike.

MESEČEV BREG

To je breg koji je ograđen linijom glave, linijom sudbine i prvom narukvicom: ako je normalno razvijen, pred vama je blaga, umetnička duša puna sentimentalnosti. Ukoliko je ovaj breg slabo razvijen, onda se radi o ličnosti koja provodi život bez ikakvog uzbuđenja. Čuvajte se osoba kod kojih je Mesečev breg izražen odnosno izrazito razvijen: ne bi nas začudilo kada bi pred vama bila osoba sa potpuno raspaljenom bolesnom maštom.

POGLEDAJTE PAŽLJIVO PESNICU

Nemojte se samo zadržavati na dlanu, prstima, bregovima. Ako želite da budete uspešni u hiromantiji, onda obavezno pročitajte i šaku osobe kojoj tumačite dlan, odnosno pesnicu. Šta vam ona može otkriti? Pa - može vas usmeriti ka dobrom cilju. Jer, oblik šake određuje interesovanja osobe kojoj gledate u dlan, a zglob - šta vam je presudno. Evo, da pojednostavimo: Skupite dlan u pesnicu. Posmatrajte koji je zglob prsta najizraženiji. Ako je u pitanju kažiprst, onda ste osetljivi na kritike i držite do tuđeg mišljenja. Ako je u pitanju srednjak, onda ste vi porodični čovek. Nema ništa važnijeg za vas od porodičnog života. Ako je najizraženiji zglob domalog prsta, onda večito tragate za lepim sitnicama koje vam život znače. Izražen zglob malog prsta govori o osobi koja voli pare.

U sledećem broju:

Kako tumačiti linije na dlanu



SLEDEĆEG VIKENDA:

Kako tumačiti linije na dlanu

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.