M2Communications u finalu Eventex Awards

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Apr.2023, 18:42

M2Communications u finalu Eventex Awards

U izuzetno jakoj konkurenciji jednog od globalno najpriznatijih takmičenja iz oblasti Event & Experience marketinga – u kojoj se nadmetalo 761 prijavljenih projekata iz 49 zemalja – agencija M2Communications nominovana je sa projektima Wine Vision by Open Balkan i Cupra Hero – interaktivni video.

Prvi međunarodni sajam vina Wine Vision by Open Balkan održan je u septembru 2022. godine pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije i okupio >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je preko 350 izlagača iz 20 zemalja. Ovaj kompleksni događaj, koji je posetiocima ponudio sasvim novo vinsko iskustvo, uspeo je da se plasira u finale Eventex Awards u kategoriji Fair.

U finale kategorije Interactive Storytelling uvršten je projekat Cupra Hero – interaktivni video, koji je agencija M2Communications realizovala za klijenta Porsche SCG. Ovo je ujedno bila i prva interaktivna video digitalna kampanja u regionu zasnovana na konvergenciji gejming industrije i video tehnologije, kojom je na kreativan način predstavljen automobilski brend Cupra na našem tržištu.

Inače, Eventex Awards ove godine organizuje 13. po redu dodelu godišnjih nagrada, a proglašenje pobednika biće objavljeno 16. maja 2023. godine.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.