Ludilo u Istanbulu od 6. do 28. juna

Izvor: Mondo, 25.Maj.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo u Istanbulu od 6. do 28. juna

Jedan od najdinamičnijih gradova na svetu, posebno će biti pun turista u junu. Ako imate koju paricu više, pridružite im se.

Foto: Istanbul Shopping Fest

Od 6. do 28. juna u Istanbulu će se održati peti po redu "Istanbul šoping fest".  Popusti, najsavremeniji tržni centri i najnoviji modni trendovi čekaju kupoholičare iz celog sveta.

Posetioci će imati priliku da prisustvuju raznovrsnom zabavnom programu prepunom iznenađenja, specijanih ponuda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koncerata poznatih turskih pevača i DJ žurki organizovanih na ulicama grada, modnim revijama ne samo u tržnim centrima, već i na centralnim mestima širom grada.

Istanbul nudi najveći broj tržnih centara u odnosu na bilo koji grad u Evropi ili na Bliskom istoku - preko 90,  koji će biti otvoreni do kasno u noć. Organizatori su se takođe pobrinuli da posetiocima po šoping centrima organizuju mnogobrojne nagradne igre.

Pored šopinga, bogatog kulturološkog i istorijskog sadržaja, bogate nacionalne i internacionalne kuhinje, Istanbul će vas osvojiti i svojim duhom, atmosferom i šarmom.

Dakle, pakujte se! Zapravo, ponesite prazne torbe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.