Loše vesti iz Holivuda: Majklu Daglasu je ostalo još samo šest meseci života?

Izvor: Story, 11.Mar.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti iz Holivuda: Majklu Daglasu je ostalo još samo šest meseci života?

Čuveni glumac ponovo se bori protiv kancera jezika, a nedavno je promenio svoj testament, javljaju američki mediji.

Foto: Profimedia

Iako njegovi predstavnici za štampu ističu da je sedamdesetjednogodišnji glumac izlečio rak, Radar Onlajn prenosi da je Daglas ponovo u lošem stanju.

Kako piše ovaj sajt, glumac trenutno prodaje svoju imovinu i promenio je sadržaj svog testamenta, a nedavno je posetio Bermudska ostrva.

Emotivno: >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Majkl Daglas čestitao ocu rođendan i raznežnio fanove

- Majklove oči bile su pune suza kada se našao na ostrvu svojih predaka - rekao je izvor blizak glumcu za ovaj sajt. - Tužno je preko ramena posmatrao vodu, znajući da možda više nikada neće videti mesto na kojem želi da se prospe njegov pepeo.

Pre šest godina, Majklu Daglasu je dijagnostikovan karcinom jezika, a tada su američki mediji preneli da je Daglasova bolest već u četvrtoj fazi.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons: Nakon razvoda ljubav cveta

Godinu dana kasnije, glumac, njegova supruga Ketrin Zita-Džons i Daglasovi lekari, s osmehom su objavili da je legenda Holivuda izlečena. Izvori bliski glumcu, međutim, ističu da se on ponovo bori protiv smrtonosne bolesti i da mu je, štaviše, preostalo samo šest meseci života.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Daglasu ostalo još samo šest mjeseci života?

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2016, 00:24

Poznati glumac Majkl Daglas ponovo se bori protiv raka jezika, a nedavno je promijenio svoj testament, javljaju američki mediji...Iako njegovi predstavnici za štampu ističu da je sedamdesetjednogodišnji glumac izliječio rak, Radar Online prenosi da je Daglas ponovo u lošem stanju...Kako piše ovaj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.