Izvor: Luftika.rs, 02.Apr.2023, 11:40

Ljubiša Šiškica na sudu izneo sramnu odbranu za podvođenje devojaka: „Same su htele, nisam ih terao“

Ljubiša Vasić (56) poznatiji po nadimku Prva frizura Srbije, u petak se našao pred Sudom u Smederevu gde mu se sudi za podvođenje devojaka.
On je zajedno sa svojim konobarom J. J. (63) uhapšen u martu prošle godine zbog sumnje da je u tajnim prostorijama za orgije primoravao devojke da se bave prostitucijom.
Soba se nalazila u njegovom lokalu, a na teret mu se stavlja krivično delo – trgovina ljudima.
– Vasić je na ovom ročištu zatražio mogućnost da opet iznese svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << odbranu, kao i da sve što on kaže uđe u zapisnik. Insistirao je navodno, da dok on govori zapisničar slovo po slovo unosi u sudsku belešku, što mu je sudija i dozvolio – kaže Kurirov izvor.
Izvor dodaje da je njegovo izlaganje trajalo puna tri sata.
– Iscrpno je opisao svaki detalj koji mu se stavlja na teret. Takođe, negirao je krivicu da je podvodio devojke koje su nađene u sobama sa mušterijama, navodeći da su one to dobrovoljno uradile, kao i da on nikoga nije prisilo na nešto – rekao je izvor.
Sudija Osnovnog suda u Smederevu nakon višečasovnog suđenja Vasiću odredila je datum za sledeće suđenje kada se očekuju završne reči.
Ljubiša Šiškica hapšen zbog prostitucije, sada mu u kući pronašli pitone, majmune i aligatore

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.